Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    André van Duin doet ook dit jaar Heel Holland bakt

    André van Duin presenteert ook komend najaar Heel Holland bakt. Martine Bijl is nog altijd niet voldoende hersteld om de presentatie van het programma op zich te nemen.
    Jan-Hein Visser
    21 februari 2017
    comments 0
    André van Duin doet ook dit jaar Heel Holland bakt
    Foto ANP

    Het besluit van Martine Bijl komt niet als een heel grote verrassing. Bijl is nog altijd herstellende van een hersenbloeding in het najaar van 2015 en de lange opnamedagen vragen teveel inspanningen. André van Duin: "Heel jammer dat het Martine dit jaar nog niet lukt om de presentatie weer op zich te nemen. In de hoop dat zij door deze verlenging van haar herstel weer helemaal de oude zal worden, zal ik Martine graag nog een seizoen vervangen."


    Great British Bake Off op Channel 4

    Heel Holland bakt is in het najaar weer te zien op de landelijke publieke tv-zender NPO 1. Het zeer succesvolle programma is gebaseerd op het Britse BBC-format Great British Bake Off. En alhoewel BBC Worldwide dit format wereldwijd blijft verkopen is het programma zelf dit najaar niet meer op binnenlandse BBC-zenders te zien. Channel 4 kocht de Britse uitzendrechten voor drie jaar van de producent. De BBC had nog een wettelijke mogelijkheid om Channel 4 te verbieden tot 2018 het programma uit te zenden op de Britse televisie, maar wilde van die clausule geen gebruik maken.

    BBCMaxHeel Holland BaktMartine BijlAndre van DuinChannel 4Great British Bake Off

    Reacties

  1. TV-TIP Das Boot

    Das Boot
    NPO 2 om 23:11 uur
    Kijkers waren huiverig toen er in 2018 een nieuwe serie verscheen met de titel Das Boot: al helemaal toen de serie als ‘opvolger’ van de Duitse oorlogsfilm uit 1981 werd gepresenteerd. Niet terecht, want hoewel de beklemmende voorganger niet wordt geëvenaard, is de serie wel een volwaardig nieuw verhaal. In het vierde seizoen heeft kapitein Buchner een groot probleem. Er bevindt zich een spion aan boord van zijn duikboot, en dat zorgt er langzaam voor dat de bemanningsleden elkaar naar de keel vliegen.

    Interview