Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ARTE blijft toch in zenderaanbod van Delta

  De Frans-Duitse cultuurzender ARTE blijft in 2023 beschikbaar voor alle klanten van Delta Fiber-provider Delta.
  Jarco Kriek
  30 november 2022
  comments 0
  ARTE blijft toch in zenderaanbod van Delta
  Foto Getty Images

  Delta meldde eerder dat een reeks van zenders waaronder TV5 Monde en ARTE op 1 januari uit het aanbod geschrapt zou worden. In het geval van ARTE blijkt dit nu toch niet het geval te zijn. Dit meldt de vertegenwoordiger van ARTE in Nederland aan Totaal TV. ARTE blijft beschikbaar in het basispakket van Delta Interactieve TV op voorkeuzekanaal 362.

  Delta FiberDeltaARTEzenderaanbodzenderwijziging

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)