1. Nieuws

    BBC maakt Blue Planet II met David Attenborough

    De BBC brengt nog dit jaar een nieuwe natuurserie. Blue Planet II belooft net zo spectaculair te worden als Planet Earth II. David Attenborough verzorgt wederom het commentaar.
    Jan-Hein Visser
    20 februari 2017
    comments 0
    BBC maakt Blue Planet II met David Attenborough

    BBC 1-kijkers krijgen komend najaar wederom een fantastische natuurserie voorgeschoteld. Blue Planet II wordt het vervolg op een eerdere serie over het leven van dieren in het water. Sir David Attenborough verzorgt ondanks zijn hoge leeftijd (negentig jaar) wederom het commentaar. Hij is nog fit genoeg en zijn meeste recente serie Planet Earth II bleek voor de internationale tak van de BBC een groot succes. Blue Planet II wordt een coproductie met France Télévisions en de Duitse WDR. BBC Worldwide gaat ook deze serie wereldwijd op haar eigen kanalen uitzenden dan wel aan buitenlandse omroepen verkopen. In Frankrijk en Duitsland wordt de serie met eigen voice overs op de buis gebracht en de kans is groot dat ook Nederlandse en Vlaamse omroepen dit weer zo doen indien zij de serie aankopen.

    BBCBBC WorldwideBBC OneDavid AttenboroughBlue Planet IIFrance TélévisionsWDRPlanet Earth II

    Reacties

  1. TV-TIP De zaak van je leven

    De zaak van je leven
    NPO 2 om 20:25 uur
    Voor een laatste keer duiken de rechercheurs in het dossier van Melanie Sijbers. De vijftienjarige scholier verdween in september 2006 van de aardbodem, werd twee weken later gevonden in de bossen bij Someren en bleek te zijn gewurgd door Peter H., haar minnaar én tevens stiefvader van een van haar vriendinnen.

    Doe mee en win!

    • *

      5X VIP-PAKKET JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM

      Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol imposante dinosaurussen introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket voor deze avonturenfilm weggeven met daarin een pet en natuurlijk twee bioscoopkaartjes voor de film.

    TV-TIP Oplichters in het buitenland

    Oplichters in het buitenland
    SBS6 om 20:30 uur
    De hoofdstad van Nepal herbergt maar liefst 500 weeshuizen. Kees en zijn team ontdekken in deze laatste aflevering van het seizoen dat velen ervan hartstikke nep zijn. Malafide reisbureaus organiseren er tours heen, zodat toeristen gulle gifts achterlaten. De opbrengst delen de weeshuizen vervolgens samen met de reisbureaus.