Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Benefietconcert gratis te zien bij Ziggo

  Op dinsdag 21 juni zendt Ziggo het benefietevenement Embrace Ukraine live uit op het eigen kanaal Ziggo TV Kanaal 13.
  Jarco Kriek
  21 june 2022
  comments 0
  Benefietconcert gratis te zien bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Embrace Ukraine is een internationaal benefietevenement dat in Amsterdam wordt georganiseerd. Behalve in Nederland wordt dit evenement in zeven andere landen uitgezonden, waaronder België, de VS en Canada. In Nederland is het evenement vanaf 20.00 uur voor alle Ziggo-klanten live te volgen op Ziggo TV op kanaal 13.

   

  Diverse artiesten

  Nationale en internationale artiesten geven een optreden op het Museumplein in Amsterdam. Naast de Nederlandse artiesten S10 en Jeangu Macrooy laten onder meer Kalush Orchestra, Conchita Wurst en Emmele de Forrest van zich horen.

  ZiggoVodafone ZiggoZiggo TV

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League: FC Zürich - PSV

  UEFA Europa League: FC Zürich - PSV
  Veronica om 18:00 uur
  PSV zou drie weken geleden tegen Arsenal aantreden, maar dat werd uitgesteld vanwege het overlijden van Queen Elizabeth. De club loopt Europees gezien dus een wedstrijd achter. Dat legt de druk op aanvoerder Luuk de Jong: winst tegen FC Zürich zou voor de stand in groep A niet gek zijn.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  NPO 3 om 20:25 uur
  Ooit zwommen ze enkel en alleen in zee: grote garnalen. Nu worden ze voor consumptie gekweekt in oorden hier ver vandaan. En over die kweek hoorde de Keuringsdienst een vreemd verhaal. Bij de moeder garnaal zou een oog worden afgeknipt. Dat zou de voortplanting op de één of andere manier stimuleren. Een ogenschijnlijk onwaarschijnlijk gerucht, of toch niet? De Keuringsdienst over hoe de garnalenindustrie op onorthodoxe wijze de geboortecijfers opkrikt.

  Interview