Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Benefietconcert gratis te zien bij Ziggo

  Op dinsdag 21 juni zendt Ziggo het benefietevenement Embrace Ukraine live uit op het eigen kanaal Ziggo TV Kanaal 13.
  Jarco Kriek
  21 juni 2022
  comments 0
  Benefietconcert gratis te zien bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Embrace Ukraine is een internationaal benefietevenement dat in Amsterdam wordt georganiseerd. Behalve in Nederland wordt dit evenement in zeven andere landen uitgezonden, waaronder België, de VS en Canada. In Nederland is het evenement vanaf 20.00 uur voor alle Ziggo-klanten live te volgen op Ziggo TV op kanaal 13.

   

  Diverse artiesten

  Nationale en internationale artiesten geven een optreden op het Museumplein in Amsterdam. Naast de Nederlandse artiesten S10 en Jeangu Macrooy laten onder meer Kalush Orchestra, Conchita Wurst en Emmele de Forrest van zich horen.

  ZiggoVodafone ZiggoZiggo TV

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)