Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Benefietconcert gratis te zien bij Ziggo

  Op dinsdag 21 juni zendt Ziggo het benefietevenement Embrace Ukraine live uit op het eigen kanaal Ziggo TV Kanaal 13.
  Jarco Kriek
  21 juni 2022
  comments 0
  Benefietconcert gratis te zien bij Ziggo
  Foto Getty Images

  Embrace Ukraine is een internationaal benefietevenement dat in Amsterdam wordt georganiseerd. Behalve in Nederland wordt dit evenement in zeven andere landen uitgezonden, waaronder België, de VS en Canada. In Nederland is het evenement vanaf 20.00 uur voor alle Ziggo-klanten live te volgen op Ziggo TV op kanaal 13.

   

  Diverse artiesten

  Nationale en internationale artiesten geven een optreden op het Museumplein in Amsterdam. Naast de Nederlandse artiesten S10 en Jeangu Macrooy laten onder meer Kalush Orchestra, Conchita Wurst en Emmele de Forrest van zich horen.

  ZiggoVodafone ZiggoZiggo TV

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)