Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Britse versie Spoorloos geprolongeerd op ITV 1

    De Britse omroep ITV gaat verder met Long Lost Family ofwel Spoorloos. De Britse versie van het KRO programma is in het Verenigd Koninkrijk een grote kijkcijferhit gebleken.
    Jan-Hein Visser
    4 juni 2011
    comments 0
    Britse versie Spoorloos geprolongeerd op ITV 1
    De Britse omroep ITV gaat verder met de Britse versie van Spoorloos. De Britse versie van het KRO programma is in het Verenigd Koninkrijk een grote kijkcijferhit gebleken. En daarmee is weer een Nederlands programmaformat zeer succesvol gebleken.

    Het door Derk Bolt gepresenteerde en nog altijd zeer succesvolle programma in Nederland krijgt als Britse versie de titel Long Lost Family. Spoorloos is in Nederland al 19 jaar een succesvol programma en maakte de afgelopen zes weken zijn debuut op de Engelse televisie. De Britse versie met presentatoren Davina McCall en Nicky Campbell trok gemiddeld 4,7 miljoen kijkers.

    Spoorloos was al in diverse andere landen te zien waaronder Australië, Denemarken en de Verenigde Staten. De Britse omroep ITV is momenteel nog wel op zoek naar nieuwe kandidaten en het is nog onbekend wanneer de nieuwe reeks zal worden uitgezonden. Wanneer deze op de buis komt kunnen schotelkijkers in Nederland via de Astra-2 overigens op ITV1 meekijken. In Nederland is Spoorloos momenteel ook gepauzeerd maar alle ontwikkelingen zijn wel altijd online te volgen.

    SpoorloosKRODerk BoltITV1Long lost family

    Reacties

  1. TV-TIP Wielrennen: Vuelta Feminina

    Wielrennen: Vuelta Feminina
    NPO 1 om 13:11 uur
    De Ronde van Spanje voor vrouwen is tot nu toe meestal een Nederlands feestje. Annemiek van Vleuten won de afgelopen drie edities van de wielerkoers. Nu haar racefiets ergens in een wilg hangt is haar troon vacant. Alle ogen zijn gericht op Demi Vollering, die vorig jaar tweede werd op een paar seconden van Van Vleuten. De Italiaanse Gaia Realini, vorig jaar derde, zal proberen de Nederlandse zegereeks te beëindigen.

    TV-TIP Ik Ben Onzichtbaar

    Ik Ben Onzichtbaar
    NPO 3 om 19:20 uur
    Het verhaal van Joodse kinderen in de Tweede Wereld­oorlog wordt concreet gemaakt met voorwerpen die ze in Nederland achterlieten. Kinderen in de studio kunnen vragen stellen over de poppenhuizen, kleding of instrumenten. Door middel van stopmotion-filmpjes wordt duidelijk wat er met de vorige eigenaartjes van de spullen gebeurd is. Ik Ben Onzichtbaar leert de jeugd over WO II op een manier die dicht op hun eigen belevingswereld aansluit.

    Interview