Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Caiway breidt uit met ‘kijken zonder kastje’

  In navolging van Delta heeft ook de tweede Delta Fiber-provider Caiway apps uitgebracht waarmee zonder een decoder te gebruiken naar tv kan worden gekeken.
  Jarco Kriek
  16 november 2022
  comments 0
  Caiway breidt uit met ‘kijken zonder kastje’

  Naast grote broer Delta heeft Caiway meerdere providers zoals Ziggo, KPN, T-Mobile en Online.nl moeten laten voorgaan met ‘kijken zonder kastje’. Hiermee wordt bedoeld dat er tv wordt gekeken zonder gebruik te maken van een bruikleendecoder van de provider. In plaats daarvan wordt een online mediaspeler of Smart TV gebruikt.

   

  Welke apparaten?

  In eerste instantie brengt Caiway net als Delta een app uit voor de platforms Android TV (Google TV) en Apple TV (iOS). Android TV wordt mede door de ondersteuning van een groot aantal merken en modellen mediaspelers in Nederland veel gebruikt. Daarnaast wordt dit platform door fabrikanten als Sony en Philips gebruikt voor hun premium Smart TV's. 

  CaiwayDelta FibertvtelevisieInteractieve TVapponline mediaspelerSmart TVinternettelevisiekijken zonder kastjebruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: World Cup Stavanger

  Schaatsen: World Cup Stavanger
  NPO 1 om 14:20 uur
  Je zou haar zo zonder helm bijkans niet herkennen, maar Marijke Groenewoud schaatst haar rondjes niet alleen maar op de achtervolging en massastart. De Hallumse reed tijdens het World Cup kwalificatietoernooi op de 1.500 meter zelfs naar het goud, nog voor topfavoriet Antoinette Rijpma-de Jong. Tijdens de aftrap van het World Cup-seizoen in het Japanse Obihiro bleef een nieuwe krachtmeting uit: de ploeg van Jillert Anema bleef thuis. In het Noorse Stavanger is Groenewoud wél weer van de partij.

  TV-TIP The Last Boy Scout

  The Last Boy Scout
  Paramount Network om 20:00 uur
  Privédetective Joe Hallenbeck (Bruce Willis) zit aan de grond. Dus komt het goed uit dat ex-footballspeler Jimmy Dix (Damon Wayans) hem inhuurt om zijn vriendin Cory (Halle Berry) te beschermen. Cory heeft belastende informatie over de eigenaar van Jimmy's oude club. Als ze vermoord wordt besluiten Joe en Jimmy haar dood te wreken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)