Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Caiway breidt uit met ‘kijken zonder kastje’

  In navolging van Delta heeft ook de tweede Delta Fiber-provider Caiway apps uitgebracht waarmee zonder een decoder te gebruiken naar tv kan worden gekeken.
  Jarco Kriek
  16 november 2022
  comments 0
  Caiway breidt uit met ‘kijken zonder kastje’

  Naast grote broer Delta heeft Caiway meerdere providers zoals Ziggo, KPN, T-Mobile en Online.nl moeten laten voorgaan met ‘kijken zonder kastje’. Hiermee wordt bedoeld dat er tv wordt gekeken zonder gebruik te maken van een bruikleendecoder van de provider. In plaats daarvan wordt een online mediaspeler of Smart TV gebruikt.

   

  Welke apparaten?

  In eerste instantie brengt Caiway net als Delta een app uit voor de platforms Android TV (Google TV) en Apple TV (iOS). Android TV wordt mede door de ondersteuning van een groot aantal merken en modellen mediaspelers in Nederland veel gebruikt. Daarnaast wordt dit platform door fabrikanten als Sony en Philips gebruikt voor hun premium Smart TV's. 

  CaiwayDelta FibertvtelevisieInteractieve TVapponline mediaspelerSmart TVinternettelevisiekijken zonder kastjebruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)