Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Caiway breidt uit met ‘kijken zonder kastje’

  In navolging van Delta heeft ook de tweede Delta Fiber-provider Caiway apps uitgebracht waarmee zonder een decoder te gebruiken naar tv kan worden gekeken.
  Jarco Kriek
  16 november 2022
  comments 0
  Caiway breidt uit met ‘kijken zonder kastje’

  Naast grote broer Delta heeft Caiway meerdere providers zoals Ziggo, KPN, T-Mobile en Online.nl moeten laten voorgaan met ‘kijken zonder kastje’. Hiermee wordt bedoeld dat er tv wordt gekeken zonder gebruik te maken van een bruikleendecoder van de provider. In plaats daarvan wordt een online mediaspeler of Smart TV gebruikt.

   

  Welke apparaten?

  In eerste instantie brengt Caiway net als Delta een app uit voor de platforms Android TV (Google TV) en Apple TV (iOS). Android TV wordt mede door de ondersteuning van een groot aantal merken en modellen mediaspelers in Nederland veel gebruikt. Daarnaast wordt dit platform door fabrikanten als Sony en Philips gebruikt voor hun premium Smart TV's. 

  CaiwayDelta FibertvtelevisieInteractieve TVapponline mediaspelerSmart TVinternettelevisiekijken zonder kastjebruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)