Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Caiway de volgende: Opnieuw prijsverhoging tv en internet bekendgemaakt

  Caiway is de volgende aanbieder van de vaste diensten tv en internet die een prijsverhoging bekend heeft gemaakt. De nieuwe prijzen gaan vanaf 1 maart gelden.
  Jarco Kriek
  6 januari 2023
  comments 0
  Caiway de volgende: Opnieuw prijsverhoging tv en internet bekendgemaakt
  Foto Getty Images

  De nieuwe prijsaanpassingen gelden voor diensten die via glasvezel worden geleverd. Hieruit blijkt dat eigenaar Delta Fiber Caiway in de markt wil zetten als prijsvechter. Met uitzondering van de Budget-abonnementsvormen worden alle abonnementen tot maximaal €4,05 per maand duurder. Het Internet Budget-abonnement (35 euro per maand) en Internet & TV Budget-abonnement (45 euro per maand) blijven in prijs gelijk. Bij Internet Budget wordt een maximale internetsnelheid (zowel up- als download) van 100Mbps geleverd. Dit is voor een groot deel van de Nederlandse huishoudens voldoende om aan hun internetbehoefte te voldoen.

   

  Hogere abonnementen

  De overige abonnementen met meer internetsnelheid gaan wel in prijs omhoog. De prijsverhoging varieert afhankelijk van het gekozen abonnement van €3,00 tot €4,05 per maand. Caiway geeft aan dat de prijsaanpassingen het gevolg zijn van inflatiecorrectie. Hieronder een overzicht van de prijswijzigingen van de belangrijkste glasvezelabonnementen bij Caiway:

   

  • Internet-only Budget € 35,00 (prijs gelijk)
  • Internet-only Voordelig € 47,50 (+ €3,00)
  • Internet-only GigaSnel € 67,50 (+ €3,00)
  • Internet & TV Budget € 45,00 (prijs gelijk)
  • Internet & TV Voordelig € 57.00 (+ €4,05)
  • Internet & TV Slim € 69,00 (+ €4,05)
  • Internet & TV GigaSnel € 82,50 (+ €3,55)
  Delta FiberCaiwaytvtelevisieinternetabonnementprijsverhoginginflatieinflatiecorrectie

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)