Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Caiway de volgende: Opnieuw prijsverhoging tv en internet bekendgemaakt

  Caiway is de volgende aanbieder van de vaste diensten tv en internet die een prijsverhoging bekend heeft gemaakt. De nieuwe prijzen gaan vanaf 1 maart gelden.
  Jarco Kriek
  6 januari 2023
  comments 0
  Caiway de volgende: Opnieuw prijsverhoging tv en internet bekendgemaakt
  Foto Getty Images

  De nieuwe prijsaanpassingen gelden voor diensten die via glasvezel worden geleverd. Hieruit blijkt dat eigenaar Delta Fiber Caiway in de markt wil zetten als prijsvechter. Met uitzondering van de Budget-abonnementsvormen worden alle abonnementen tot maximaal €4,05 per maand duurder. Het Internet Budget-abonnement (35 euro per maand) en Internet & TV Budget-abonnement (45 euro per maand) blijven in prijs gelijk. Bij Internet Budget wordt een maximale internetsnelheid (zowel up- als download) van 100Mbps geleverd. Dit is voor een groot deel van de Nederlandse huishoudens voldoende om aan hun internetbehoefte te voldoen.

   

  Hogere abonnementen

  De overige abonnementen met meer internetsnelheid gaan wel in prijs omhoog. De prijsverhoging varieert afhankelijk van het gekozen abonnement van €3,00 tot €4,05 per maand. Caiway geeft aan dat de prijsaanpassingen het gevolg zijn van inflatiecorrectie. Hieronder een overzicht van de prijswijzigingen van de belangrijkste glasvezelabonnementen bij Caiway:

   

  • Internet-only Budget € 35,00 (prijs gelijk)
  • Internet-only Voordelig € 47,50 (+ €3,00)
  • Internet-only GigaSnel € 67,50 (+ €3,00)
  • Internet & TV Budget € 45,00 (prijs gelijk)
  • Internet & TV Voordelig € 57.00 (+ €4,05)
  • Internet & TV Slim € 69,00 (+ €4,05)
  • Internet & TV GigaSnel € 82,50 (+ €3,55)
  Delta FiberCaiwaytvtelevisieinternetabonnementprijsverhoginginflatieinflatiecorrectie

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)