Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Caiway minder 'budget': prijsverhoging tot 10 procent

  Klanten die via glasvezel gebruik maken van tv en internet van provider Caiway gaan binnenkort meer betalen voor hun abonnement.
  Jarco Kriek
  12 januari 2024
  comments 0
  Caiway minder 'budget': prijsverhoging tot 10 procent
  Foto Getty Images

  Caiway verhoogt de prijzen van de meest verkochte abonnementen in de meeste gevallen met €2,50 per maand. Een uitschieter is te zien bij het Internet & TV Budget-abonnement. Met een prijsverhoging van €4,50 naar €49,50 per maand komt de prijsstijging uit op 10 procent. Caiway wordt bij deze abonnementsvorm minder 'budget' dan nu het geval is.

   

  Inflatie

  De prijsverhoging is bij deze abonnementsvorm hoger dan de inflatie, die net boven de 5 procent uitkomt. Ook het internet only-abonnement Internet Budget overstijgt de norm van inflatiecorrectie. Overige prijscorrectie vallen wel binnen de inflatie. Ook klanten met oudere abonnementsvormen krijgen te maken met een prijsverhoging. Caiway zegt alle klanten individueel over de prijsverhoging van hun abonnement te informeren. Daarbij geeft Caiway ook aan wat mogelijk hun nieuwe internetsnelheid is. De provider geeft aan de internetsnelheid van diverse abonnementen te verhogen, maar maakt nieuwe snelheden op dit moment nog niet openbaar. Caiway is onderdeel van Delta Fiber. Het andere bedrijfsonderdeel van Delta Fiber Delta verhoogde de prijs al op 1 januari.

   

  Wat zijn de nieuwe prijzen?

  Caiway berekent vanaf 1 maart de volgende prijzen voor abonnementen.

   

  • Internet-only Budget €37,50 (is nu €35,00)
  • Internet-only Voordelig €50,00 (is nu €47,50)
  • Internet & TV Budget €49,50 (is nu €45,00)
  • Internet & TV Voordelig €59,50 (is nu €57,00)
  • Internet & TV Slim €72,50 (is nu €69,00)
  • Internet & TV GigaSnel €85,00 (is nu €82,50)
  CaiwayDelta Fibertvtelevisieinternetabonnementprijsverhoginginflatieinflatiecorrectie

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview