Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Caiway verhoogt als eerste abonnementsprijs tv en internet

  Caiway heeft als eerste leverancier van tv en internet de nieuwe abonnementsprijzen voor 2022 bekendgemaakt. Het gaat om een bescheiden prijsverhoging.
  Jarco Kriek
  11 january 2022
  comments 1
  Caiway verhoogt als eerste abonnementsprijs tv en internet
  Foto Getty Images

  Caiway gaat de prijs van de meest gekochte abonnementen met rond een euro per maand verhogen. Het meest uitgebreide abonnement wordt zelfs tot €0,45 per maand goedkoper. Ondanks dat de prijsverhoging ver onder de inflatiecorrectie blijft, reageert een deel van de Caiway-klanten toch teleurgesteld op de nieuwe abonnementsprijzen. Caiway is net als dienstenaanbieder Delta eigendom van Delta Fiber. Bij Delta voerde Delta Fiber vorig jaar juist een prijsverlaging door mede omdat het gigabit internet fors in prijs werd verlaagd en daarnaast ook het standaard instapabonnement werd gemaakt. Hierdoor werd door klagende klanten ook een structurele prijsverlaging bij Caiway verwacht.

   

  Sneller internet

  Naast een prijsaanpassing past Caiway bij bepaalde abonnement de internetsnelheid aan. Dit betekent in praktijk dat abonnees sneller kunnen internetten met het gelijke abonnement. De hieronder geplaatste prijsaanpassingen zijn van toepassing voor levering van tv en internet via glasvezel. De nieuwe prijzen gelden vanaf 1 maart. Mocht u op dit moment een abonnement bij Caiway kopen met een actieperiode en deze periode loopt af na 1 maart dan geldt de nieuwe maandprijs pas na afloop van de actieperiode.

   

  • Alleen Internet 300/300 €44,50 (was €43,00 250/250)
  • Alleen Internet Giga Snel 1000/1000 €64,50 (was €64,95}
  • Internet & TV Voordelig 150/150 €52,95 (was €52,00 100/100)
  • Internet & TV Slim €64,95 500/500 (was €64,00 400/400)
  • Internet & TV Giga Snel €78.95 1000/1000 (was €79,00)
  CaiwayDelta Fibertvtelevisieinternetinternetsnelheidabonnement

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Power Rangers

  Power Rangers
  RTL 7 om 20:00 uur
  De Power Rangers zien er in deze grote blockbuster een stuk gelikter uit dan in de geliefde jeugdserie uit de jaren negentig.

  TV-TIP Spider-Man: Homecoming

  Spider-Man: Homecoming
  Film1 Premiere om 20:30 uur
  Met Spider-Man: Homecoming keerde de superheld terug naar Marvel en kon Peter Parker weer deel uitmaken van het MCU.

  Interview

  • *

   Malou Gorter

   De verschrikkelijke jaren tachtig

   VPRO-dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps. Het verhaal gaat over een woongroep in de jaren tachtig. Het negenjarige meisje Piet neemt de kijker mee in haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
   Reacties0 reactie(s)