Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Caiway verhoogt als eerste abonnementsprijs tv en internet

  Caiway heeft als eerste leverancier van tv en internet de nieuwe abonnementsprijzen voor 2022 bekendgemaakt. Het gaat om een bescheiden prijsverhoging.
  Jarco Kriek
  11 januari 2022
  comments 1
  Caiway verhoogt als eerste abonnementsprijs tv en internet
  Foto Getty Images

  Caiway gaat de prijs van de meest gekochte abonnementen met rond een euro per maand verhogen. Het meest uitgebreide abonnement wordt zelfs tot €0,45 per maand goedkoper. Ondanks dat de prijsverhoging ver onder de inflatiecorrectie blijft, reageert een deel van de Caiway-klanten toch teleurgesteld op de nieuwe abonnementsprijzen. Caiway is net als dienstenaanbieder Delta eigendom van Delta Fiber. Bij Delta voerde Delta Fiber vorig jaar juist een prijsverlaging door mede omdat het gigabit internet fors in prijs werd verlaagd en daarnaast ook het standaard instapabonnement werd gemaakt. Hierdoor werd door klagende klanten ook een structurele prijsverlaging bij Caiway verwacht.

   

  Sneller internet

  Naast een prijsaanpassing past Caiway bij bepaalde abonnement de internetsnelheid aan. Dit betekent in praktijk dat abonnees sneller kunnen internetten met het gelijke abonnement. De hieronder geplaatste prijsaanpassingen zijn van toepassing voor levering van tv en internet via glasvezel. De nieuwe prijzen gelden vanaf 1 maart. Mocht u op dit moment een abonnement bij Caiway kopen met een actieperiode en deze periode loopt af na 1 maart dan geldt de nieuwe maandprijs pas na afloop van de actieperiode.

   

  • Alleen Internet 300/300 €44,50 (was €43,00 250/250)
  • Alleen Internet Giga Snel 1000/1000 €64,50 (was €64,95}
  • Internet & TV Voordelig 150/150 €52,95 (was €52,00 100/100)
  • Internet & TV Slim €64,95 500/500 (was €64,00 400/400)
  • Internet & TV Giga Snel €78.95 1000/1000 (was €79,00)
  CaiwayDelta Fibertvtelevisieinternetinternetsnelheidabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Reizen Waes: Wereldsteden

  Reizen Waes: Wereldsteden
  NPO 3 om 20:15 uur
  São Paulo hoort zonder twijfel thuis in het rijtje van bijzondere wereldsteden. Met meer dan 24 miljoen inwoners is São Paulo niet alleen de grootste stad van Brazilië, maar ook van het hele Zuid-Amerikaanse continent. De megastad draagt de toepasselijke bijnaam ‘selva de pedra’ of ‘de betonnen jungle’. Maar Tom ontdekt dat er ook in een betonwoestijn heel wat te beleven valt.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:23 uur
  De slingers zijn al opgehangen, maar van feest is bij de start van het finaleweekend nog geen sprake. Terwijl vreugde en verdriet om voorrang vechten, gaan de drie finalisten aan de slag met de technische opdracht: een teckel van chocolade, geïnspireerd op Nhaan, de blaffer van Janny. Het slotakkoord is het spektakelstuk, waarbij de finalisten diverse technieken moet laten zien. Wie bakt zich naar de Heel Holland bakt-bokaal?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)