Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Caiway verhoogt als eerste abonnementsprijs tv en internet

  Caiway heeft als eerste leverancier van tv en internet de nieuwe abonnementsprijzen voor 2022 bekendgemaakt. Het gaat om een bescheiden prijsverhoging.
  Jarco Kriek
  11 january 2022
  comments 1
  Caiway verhoogt als eerste abonnementsprijs tv en internet
  Foto Getty Images

  Caiway gaat de prijs van de meest gekochte abonnementen met rond een euro per maand verhogen. Het meest uitgebreide abonnement wordt zelfs tot €0,45 per maand goedkoper. Ondanks dat de prijsverhoging ver onder de inflatiecorrectie blijft, reageert een deel van de Caiway-klanten toch teleurgesteld op de nieuwe abonnementsprijzen. Caiway is net als dienstenaanbieder Delta eigendom van Delta Fiber. Bij Delta voerde Delta Fiber vorig jaar juist een prijsverlaging door mede omdat het gigabit internet fors in prijs werd verlaagd en daarnaast ook het standaard instapabonnement werd gemaakt. Hierdoor werd door klagende klanten ook een structurele prijsverlaging bij Caiway verwacht.

   

  Sneller internet

  Naast een prijsaanpassing past Caiway bij bepaalde abonnement de internetsnelheid aan. Dit betekent in praktijk dat abonnees sneller kunnen internetten met het gelijke abonnement. De hieronder geplaatste prijsaanpassingen zijn van toepassing voor levering van tv en internet via glasvezel. De nieuwe prijzen gelden vanaf 1 maart. Mocht u op dit moment een abonnement bij Caiway kopen met een actieperiode en deze periode loopt af na 1 maart dan geldt de nieuwe maandprijs pas na afloop van de actieperiode.

   

  • Alleen Internet 300/300 €44,50 (was €43,00 250/250)
  • Alleen Internet Giga Snel 1000/1000 €64,50 (was €64,95}
  • Internet & TV Voordelig 150/150 €52,95 (was €52,00 100/100)
  • Internet & TV Slim €64,95 500/500 (was €64,00 400/400)
  • Internet & TV Giga Snel €78.95 1000/1000 (was €79,00)
  CaiwayDelta Fibertvtelevisieinternetinternetsnelheidabonnement

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)