Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal breidt aanbod uit: Sunlite Radio ook op satelliet

  Sunlite Radio is vanaf nu ook via de satelliet te ontvangen. De zender wordt door Canal+ Luxemburg via de Astra3-satelliet bij Canal Digitaal en TV Vlaanderen.
  Jarco Kriek
  27 juli 2022
  comments 1
  Canal Digitaal breidt aanbod uit: Sunlite Radio ook op satelliet
  Foto Getty Images

  Sunlite Radio is de nieuwste radiozender van RadioCorp. De zender werd in november 2021 in Nederland geïntroduceerd. Het is na 100%NL en SLAM de derde zender van RadioCorp. De muziekkeuze op Sunlite Radio is een mix van soft pop, love songs en ballads. De radiozender is al enige tijd in Nederland in de ether te beluisteren via het digitale radionetwerk DAB+. Tevens is Sunlite Radio wereldwijd online te beluisteren via radio-apps als JUKE en radioNED. Sunlite Radio is ook opgenomen in het digitale radioaanbod van diverse providers, waaronder Ziggo en KPN.

   

  Satelliet

  Aan de distributie van Sunlite Radio is nu ook satelliet toegevoegd. Sunlite Radio wordt door Canal+ Luxemburg gedistribueerd via de Astra3-satelliet op 23,5 graden oost op de frequentie 11739 MHz, verticaal, symbolrate 29900, FEC 2/3 (DVB-S2 – 8PSK). Sunlite Radio is in de zenderlijst van Canal Digitaal op voorkeuzekanaal 718 te vinden. Bij TV Vlaanderen is de radiozender op voorkeuzekanaal 516 beschikbaar.

   

  Back-up

  Satellietdistributie van Sunlite Radio werd al enige tijd verwacht. RadioCorp gebruikt namelijk voor al haar zenders die in Nederland via de ether te ontvangen zijn satelliet als back-up aanvoersignaal. Als de aanvoer van het geluid via glasvezel uitvalt of op een andere manier wordt verstoord, wordt er overgeschakeld naar het satellietsignaal om de etheruitzendingen te continueren.

  RadioCorp.Sunlite RadiosatellietDAB+onlineradioAstra3Canal DigitaalTV VlaanderenCanal+ LuxembourgCanal+

  Reacties

 1. TV-TIP The Secret: Dare to Dream

  The Secret: Dare to Dream
  RTL 8 om 20:25 uur
  Weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) heeft het zwaar als alleenstaande moeder van drie kinderen. Een naderende orkaan geeft haar nog meer zorgen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Bray Johnson (Josh Lucas). Hij biedt precies de hulp die ze nodig heeft. Alleen heeft Bray een geheim dat de hun groeiende band compleet kan veranderen.

  TV-TIP Portretten van Krabbé

  Portretten van Krabbé
  NPO 2 om 20:30 uur
  Om de kern van iemand te vangen in een portret is het handig om die persoon ook daadwerkelijk te kennen. In Portretten van Krabbé gaat Jasper Krabbé, voordat-ie überhaupt een lik verf op het doek heeft gekwast, dan ook een weekend op pad met de bekende geportretteerden in spe. In deze eerste aflevering is dat Tom Waes. Met hem bezoekt Jasper onder andere café d’Anvers in het ruige deel van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)