Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal breidt online aanbod uit

  Canal Digitaal biedt in Nederland niet alleen via satelliet-tv aan. Ook via IPTV worden onder meer via Online.nl en Freedom Internet tv-diensten geleverd. Daarnaast is er een eigen OTT-abonnement verkrijgbaar.
  Jarco Kriek
  11 september 2023
  comments 6
  Canal Digitaal breidt online aanbod uit
  Foto Getty Images

  Canal Digitaal heeft deze maand het aanbod van de OTT-dienst uitgebreid. Het OTT-aanbod van de provider is via apps op onder meer tablet, online mediaspeler en Smart TV's beschikbaar. De provider verkoopt hiervoor losse OTT-abonnementen. Ook wordt dit OTT-aanbod als extra dienst geleverd bij abonnementen via satelliet en IPTV.

   

  Brits aanbod

  Via het OTT-aanbod zijn sinds deze maand ook de twee belangrijkste zenders van de Britse publieke omroep BBC te zien. Het gaat om de zenders BBC One en BBC Two. Beide zenders zijn al enige maanden via NLZIET beschikbaar. NLZIET is in het OTT-abonnementssegment de belangrijkste concurrent van Canal Digitaal. Overigens kunnen satellietabonnees niet naar deze zenders kijken. Dit heeft te maken met het feit dat BBC officieel geen onderdeel is van het satellietaanbod. De zenders worden namelijk niet door Canal Digitaal maar door BBC zelf via de satelliet gedistribueerd. Hierdoor vervalt voor satellietabonnees online verspreiding via OTT-app.

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+tvtelevisieonlimeOTTzenderaanbodzenderuitbreiding

  Reacties