Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal breidt online aanbod uit

  Canal Digitaal biedt in Nederland niet alleen via satelliet-tv aan. Ook via IPTV worden onder meer via Online.nl en Freedom Internet tv-diensten geleverd. Daarnaast is er een eigen OTT-abonnement verkrijgbaar.
  Jarco Kriek
  11 september 2023
  comments 6
  Canal Digitaal breidt online aanbod uit
  Foto Getty Images

  Canal Digitaal heeft deze maand het aanbod van de OTT-dienst uitgebreid. Het OTT-aanbod van de provider is via apps op onder meer tablet, online mediaspeler en Smart TV's beschikbaar. De provider verkoopt hiervoor losse OTT-abonnementen. Ook wordt dit OTT-aanbod als extra dienst geleverd bij abonnementen via satelliet en IPTV.

   

  Brits aanbod

  Via het OTT-aanbod zijn sinds deze maand ook de twee belangrijkste zenders van de Britse publieke omroep BBC te zien. Het gaat om de zenders BBC One en BBC Two. Beide zenders zijn al enige maanden via NLZIET beschikbaar. NLZIET is in het OTT-abonnementssegment de belangrijkste concurrent van Canal Digitaal. Overigens kunnen satellietabonnees niet naar deze zenders kijken. Dit heeft te maken met het feit dat BBC officieel geen onderdeel is van het satellietaanbod. De zenders worden namelijk niet door Canal Digitaal maar door BBC zelf via de satelliet gedistribueerd. Hierdoor vervalt voor satellietabonnees online verspreiding via OTT-app.

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+tvtelevisieonlimeOTTzenderaanbodzenderuitbreiding

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)