Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal breidt uit met gratis films en series STARZPLAY

  Het aanbod van Canal Digitaal wordt vanaf 16 april uitgebreid met meer dan honderd films en series afkomstig van contentleverancier STARZPLAY.
  Jarco Kriek
  13 april 2021
  comments 1
  Canal Digitaal breidt uit met gratis films en series STARZPLAY
  Foto Getty Images

  Canal Digitaal is eind vorig jaar een andere weg ingeslagen door naast lineaire televisie ook kwaliteitsseries van Canal+ on demand aan te bieden. Vanaf 16 april worden aan dit aanbod series en films van de internationale streamingservice STARZPLAY toegevoegd. Canal Digitaal – na Ziggo en KPN de op twee na grootste tv-distributeur van Nederland - zet zich hiermee op de kaart als serieuze, volwassen streamingsdienst. Canal Digitaal is onderdeel van de Canal+ Group.

   

  129 films en series

  Door de samenwerking met STARZPLAY wordt het huidige aanbod van Canal Digitaal aangevuld met 129 bekende en bekroonde films en series. Abonnees hoeven hiervoor geen extra pakket af te sluiten, maar krijgen dit standaard bij hun huidige pakket. Zij kunnen dus vanaf 16 april direct beginnen met kijken. Door enkel kwaliteitsseries en -films te selecteren, wil Canal Digitaal zich onderscheiden van de grote spelers in streamingland. Christiaan Puper, country manager bij Canal Digitaal: "Er is op dit moment een onstilbare honger naar interessante content zoals onder meer bij Netflix en Disney+ beschikbaar is. Nu we onderdeel van Canal+ Group zijn, kunnen we onze klanten voorzien in die behoefte. De series van STARZPLAY sluiten naadloos aan bij wat we onze klanten willen bieden: kwaliteitsseries die je wereld verrijken en vergroten. Met ons onderscheidende aanbod denken we een rijke toevoeging te zijn op de gevestigde markt."

   

  STARZPLAY

  “We zijn verheugd om uit te breiden naar Canal Digitaal en kijkers in Nederland bekend te maken met STARZPLAY,” aldus Superna Kalle, Executive VP van Starz. “Als een gevestigd en vertrouwd merk in de markt, komen de verwachtingen van Canal Digitaal met hun geweldige dienst overeen met die van ons en kijken we er samen naar uit om het publiek de uitgebreide bibliotheek van STARZPLAY met boeiende series en films aan te bieden.”

   

  Kwaliteitsfilms- en series

  Canal Digitaal onderscheidt zich van andere streamingdiensten door zijn hoogwaardige series en films van Canal+ en nu ook van STARZPLAY. Zoals de serie Ramy, die een Golden Globe won voor Beste acteur in een komedie en gaat over de perikelen waar een moslimjongen in de westerse wereld mee worstelt. Voor de liefhebbers van kostuumdrama is er The Great, over Catharina de Grote, waarin grote namen spelen als Elle Fanning en Nicholas Hoult. De door George Clooney geregisseerde satirische serie, Catch 22, is afgeleid van het gelijknamige boek en speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. Voor de true-crime serie The Act ontving Patricia Arquette zowel een Emmy als een Golden Globe. En tot slot heeft de Volkskrant de romantische serie Normal People bekroond met vijf sterren. Kortom, een grote variatie aan series en genres met één gemene deler; ze zijn van hoge kwaliteit.

   

  Hoe kan je STARZPLAY bekijken?

  Canal Digitaal is sinds 2019 weer onderdeel van Canal+ Group, televisie-provider en producent van Europese films en series. Televisie en series kijken bij Canal Digitaal kan vanaf € 14,95 per maand. De STARZPLAY-films en series zijn inclusief voor alle OTT-abonnees, IPTV-klanten en satelliet-klanten met het pakket Rijk en Royaal.

  Canal DigitaalCanal+ SeriesCanal+ LuxembourgCanal+satellietIPTVOTTonlinefilmsseriesSTARZPLAY

  Reacties