Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal breidt zenderaanbod uit met Canal+ Action

  Nederlanders die via Canal Digitaal tv-kijken, krijgen toegang tot een nieuw premium tv-kanaal.
  Jarco Kriek
  4 december 2023
  comments 0
  Canal Digitaal breidt zenderaanbod uit met Canal+ Action

  De zenderuitbreiding van Canal Digitaal geldt voor alle platformen waarop deze provider actief is. Dit is naast satelliet ook IPTV en OTT. Dit betekent dat ook serviceproviders die Canal Digitaal en tv-dienst wederverkopen – onder meer Online.nl en Freedom Internet – het nieuwe kanaal gaan aanbieden.

   

  Canal+ Action

  Het kanaal Canal+ Action is op voorkeuzepositie 22 in de zenderlijst te vinden en biedt vooral actiefilms. De nieuwe premium tv-zender is vanaf 5 december beschikbaar via alle platformen van Canal Digitaal. Stationvoice van Canal+ Action is Qmusic-dj Wim van Helden. De testuitzendingen op de Astra3-satelliet zijn inmiddels begonnen.

  Canal+Canal+ LuxembourgCanal DigitaalCanal+ ActionzenderaanbodzenderuitbreidingfilmsseriessatellietOTTIPTV

  Reacties

 1. TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  TV-TIP De Kist

  De Kist
  NPO 2 om 23:53 uur
  De laatste gast van het seizoen is Lucille Werner en de Lingo-presentatrice, die een tijdje in de Tweede Kamer heeft gezeten voor het CDA, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Als klein meisje werd zij vanwege haar handicap letterlijk op handen gedragen door haar vader. Het was daarom een grote schok toen hij uit het leven stapte. Dit heeft een grote indruk achtergelaten op Lucille, die zich dagelijks inzet voor mensen met een beperking.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)