Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal breidt zenderaanbod uit

  Canal Digitaal gaar het aanbod van lineaire zenders via het IPTV-platform uitgebreiden. De provider levert zowel via satelliet, IPTV als OTT tv-diensten in Nederland.
  Jarco Kriek
  7 februari 2023
  comments 4
  Canal Digitaal breidt zenderaanbod uit
  Foto Getty Images

  Het IPTV-platform van Canal Digitaal wordt onder meer door Online.nl en Freedom Internet gebruikt voor het leveren van tv-zenders. Bij deze providers en andere bedrijven die het IPTV-platform van Canal Digitaal als tv-dienst aanbieden worden op 7 maart twee zenders aan het aanbod toegevoegd. Het basispakket wordt uitgebreid met de zender Dreamworks, die op voorkeuzekanaal 91 verschijnt. Het Entertainmentpakket wordt uitgebreid met de zender E! Entertainment, dat op kanaal 510 is te vinden. Freedom Internet heeft de uitbreiding aan hun klanten aangekondigd.

   

  Satelliet

  Voor de satellietkijkers met een Canal Digitaal-abonnement blijft het zenderaanbod hetzelfde. De twee zenders die nu aan het IPTV-aanbod zijn toegevoegd, komen dus niet via satelliet beschikbaar.

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgCanal+IPTVzenderaanbodFreedom InternetOnline.nlDreamworksE! Entertainment

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)