Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal: Joyne-klanten kunnen oude smartcard weer gebruiken

  Canal Digitaal bevestigt dat oude klanten die naar Joyne zijn overgestapt de eventueel bewaarde oude Canal Digitaal-smartcard weer kunnen gebruiken bij terugkeer naar Canal Digitaal.
  Jarco Kriek
  27 april 2021
  comments 0
  Canal Digitaal: Joyne-klanten kunnen oude smartcard weer gebruiken

  Canal Digitaal levert op dit moment geen nieuwe smartcards meer aan klanten. Maar de aanbieder zegt dat het nog wel mogelijk is om oude afgesloten smartcards te heractiveren. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat oude klanten die in de afgelopen jaren naar voormalig concurrent Joyne zijn overgestapt de eventueel bewaarde oude smartcard weer kunnen gebruiken als bij Canal Digitaal een nieuw abonnement wordt afgesloten. Joyne ging onlangs failliet. Canal Digitaal neemt tijdelijk – in ieder geval tot en met 31 mei – de satellietdistributie deels over van Joyne. Wie in de toekomst via satelliet naar Nederlandse tv- en radiozenders wil kijken en/of luisteren, dient binnen deze periode een nieuw abonnement bij Canal Digitaal af te sluiten. Hiervoor dient dan wel de schotelantenne naar Astra3 verplaatst te worden. Deze satelliet zendt uit op de positie 23,5 graden oost.

   

  Heractiveren

  Canal Digitaal biedt Joyne-klanten die in deze periode overstappen een korting aan van 50 procent op de aanschaf van een nieuwe CAM701 CI+ module met geïntegreerde Viaccess smartchip. Bij enkele abonnementen levert Canal Digitaal deze CI+ module zelfs gratis. Wie echter nog een oude uitschakelde smartcard in bezit heeft, kan deze bij het aangaan van een nieuw abonnement laten heractiveren. Dit kan zelf worden gedaan als de voormalig klant een MijnCanalDigitaal-account heeft. Mocht dit niet het geval zijn dan kan de klantenservice hierbij volgens de aanbieder helpen. Deze mogelijkheid is er niet alleen voor Joyne-klanten die terugkeren naar Canal Digitaal maar is volgens een woordvoerder voor iedere huidige klant beschikbaar. Dit geldt overigens niet alleen voor smartcards maar alle overige hardware - zoals satellietontvangers met ingebouwde coderingsmogelijkheid - die voorheen voor het bekijken van het Canal Digitaal-aanbod werd gebruikt.

  Canal DigitaalJoyneCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+Joynesatellietabonnementsmartcard

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)