Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal maakt tv via satelliet duurder

  Ook Nederlanders die in binnen- of buitenland via de satelliet naar Nederlandse zenders kijken via Canal Digitaal, ontkomen niet aan een prijsverhoging.
  Jarco Kriek
  17 mei 2023
  comments 2
  Canal Digitaal maakt tv via satelliet duurder

  Canal Digitaal heeft satellietkijkers geïnformeerd over een aanstaande prijsverhoging. Daarbij gaat de provider de standaard maandprijzen van abonnementen verhogen. Verder zien klanten die korting krijgen op hun abonnement deze korting in rook opgaan of verlaagd worden. Hierdoor is de prijsverhoging niet bij iedereen hetzelfde. De prijsstijging kan oplopen tot enkele euro's per maand.

   

  Meer betalen

  De abonnementsvormen Riant, Rijk en Royaal worden vanaf 1 juli twee euro in prijs verhoogd. Canal Digitaal meldt zijn klanten dat dit komt door de forse inflatie in Nederland. Opvallend is dat de provider de inflatiecorrectie niet koppelt aan de prijs van het abonnement. Zowel klanten met het goedkoopste als met het duurste abonnement krijgen met dezelfde prijsverhoging te maken. Ook worden kortingen versoberd. Zo zijn er meldingen van klanten waarbij de huidige extra korting helemaal stopt. Bij andere klanten wordt de korting met een of meerdere euro's per maand verlaagd.

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+satellietprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  TV-TIP De Kist

  De Kist
  NPO 2 om 23:53 uur
  De laatste gast van het seizoen is Lucille Werner en de Lingo-presentatrice, die een tijdje in de Tweede Kamer heeft gezeten voor het CDA, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Als klein meisje werd zij vanwege haar handicap letterlijk op handen gedragen door haar vader. Het was daarom een grote schok toen hij uit het leven stapte. Dit heeft een grote indruk achtergelaten op Lucille, die zich dagelijks inzet voor mensen met een beperking.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)