Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal maakt tv via satelliet duurder

  Ook Nederlanders die in binnen- of buitenland via de satelliet naar Nederlandse zenders kijken via Canal Digitaal, ontkomen niet aan een prijsverhoging.
  Jarco Kriek
  17 mei 2023
  comments 1
  Canal Digitaal maakt tv via satelliet duurder

  Canal Digitaal heeft satellietkijkers geïnformeerd over een aanstaande prijsverhoging. Daarbij gaat de provider de standaard maandprijzen van abonnementen verhogen. Verder zien klanten die korting krijgen op hun abonnement deze korting in rook opgaan of verlaagd worden. Hierdoor is de prijsverhoging niet bij iedereen hetzelfde. De prijsstijging kan oplopen tot enkele euro's per maand.

   

  Meer betalen

  De abonnementsvormen Riant, Rijk en Royaal worden vanaf 1 juli twee euro in prijs verhoogd. Canal Digitaal meldt zijn klanten dat dit komt door de forse inflatie in Nederland. Opvallend is dat de provider de inflatiecorrectie niet koppelt aan de prijs van het abonnement. Zowel klanten met het goedkoopste als met het duurste abonnement krijgen met dezelfde prijsverhoging te maken. Ook worden kortingen versoberd. Zo zijn er meldingen van klanten waarbij de huidige extra korting helemaal stopt. Bij andere klanten wordt de korting met een of meerdere euro's per maand verlaagd.

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+satellietprijsverhoging

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Bob Sikkes

   De Moeite Waard?!

   Terwijl Kopen zonder Kijken nog loopt, is Bouwkundige des Vaderlands Bob Sikkes (57) alweer aan een nieuw project begonnen: De Moeite Waard?!, waarin landgenoten huizen kopen, verbouwen en direct weer verkopen.
   Reacties0 reactie(s)