Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal nu ook via Apple TV mediaspeler

  Canal Digitaal breidt de mogelijkheid om zonder decoder naar content te kijken verder uit. Zo kan het OTT-aanbod nu ook via Apple TV bekeken worden.
  Jarco Kriek
  9 december 2021
  comments 2
  Canal Digitaal nu ook via Apple TV mediaspeler
  Foto Getty Images

  Canal+ Luxembourg (M7 Group) biedt Canal Digitaal met een app al langere tijd op diverse Smart TV-platformen van meerdere fabrikanten aan. Ook het kijken via een online mediaspeler functionerend op Google TV/Android TV OS is al enige tijd mogelijk. Het online kijken zonder decoder wordt nu verder uitgebreid naar mediaspeler Apple TV HD en Apple TV 4K. Dit meldt Freedom Internet in een nieuwsbrief aan klanten. Freedom Internet is een serviceprovider die tv-diensten van Canal Digitaal bij Canal+ Luxembourg inkoopt en deze aan eigen klanten levert.

   

  Meer dan live kijken

  Met de OTT-app van Canal Digitaal kan niet alleen live naar vele tv-zenders gekeken worden. Ook het terugkijken van eerder uitgezonden programma’s direct vanuit de tv-gids is mogelijk. Daarnaast kan de gebruiker zelf programma’s in de cloud opnemen en inmiddels al begonnen live uitgezonden programma’s vanaf het begin terugkijken. Een belangrijker wordend onderdeel van de OTT-diensten van Canal Digitaal is het steeds groter wordende Canal+ Series video on demand-aanbod. Dit bestaat uit films en series die zonder extra kosten onbeperkt op een zelf gewenst moment bekeken kunnen worden. Het OTT-abonnement van Canal Digitaal is los te koop. Maar ook satellietkijkers of huishoudens die via serviceproviders als Online.nl, Tweak en Freedom Internet met IPTV toegang tot de tv-diensten van Canal Digitaal hebben, kunnen gebruik van het OTT-aanbod maken.

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+OTTApple TVFreedom InternetOnline.nlTweakkijken zonder kastje

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)