Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal nu ook via Apple TV mediaspeler

  Canal Digitaal breidt de mogelijkheid om zonder decoder naar content te kijken verder uit. Zo kan het OTT-aanbod nu ook via Apple TV bekeken worden.
  Jarco Kriek
  9 december 2021
  comments 2
  Canal Digitaal nu ook via Apple TV mediaspeler
  Foto Getty Images

  Canal+ Luxembourg (M7 Group) biedt Canal Digitaal met een app al langere tijd op diverse Smart TV-platformen van meerdere fabrikanten aan. Ook het kijken via een online mediaspeler functionerend op Google TV/Android TV OS is al enige tijd mogelijk. Het online kijken zonder decoder wordt nu verder uitgebreid naar mediaspeler Apple TV HD en Apple TV 4K. Dit meldt Freedom Internet in een nieuwsbrief aan klanten. Freedom Internet is een serviceprovider die tv-diensten van Canal Digitaal bij Canal+ Luxembourg inkoopt en deze aan eigen klanten levert.

   

  Meer dan live kijken

  Met de OTT-app van Canal Digitaal kan niet alleen live naar vele tv-zenders gekeken worden. Ook het terugkijken van eerder uitgezonden programma’s direct vanuit de tv-gids is mogelijk. Daarnaast kan de gebruiker zelf programma’s in de cloud opnemen en inmiddels al begonnen live uitgezonden programma’s vanaf het begin terugkijken. Een belangrijker wordend onderdeel van de OTT-diensten van Canal Digitaal is het steeds groter wordende Canal+ Series video on demand-aanbod. Dit bestaat uit films en series die zonder extra kosten onbeperkt op een zelf gewenst moment bekeken kunnen worden. Het OTT-abonnement van Canal Digitaal is los te koop. Maar ook satellietkijkers of huishoudens die via serviceproviders als Online.nl, Tweak en Freedom Internet met IPTV toegang tot de tv-diensten van Canal Digitaal hebben, kunnen gebruik van het OTT-aanbod maken.

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+OTTApple TVFreedom InternetOnline.nlTweakkijken zonder kastje

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview