Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal nu ook via Apple TV mediaspeler

  Canal Digitaal breidt de mogelijkheid om zonder decoder naar content te kijken verder uit. Zo kan het OTT-aanbod nu ook via Apple TV bekeken worden.
  Jarco Kriek
  9 december 2021
  comments 2
  Canal Digitaal nu ook via Apple TV mediaspeler
  Foto Getty Images

  Canal+ Luxembourg (M7 Group) biedt Canal Digitaal met een app al langere tijd op diverse Smart TV-platformen van meerdere fabrikanten aan. Ook het kijken via een online mediaspeler functionerend op Google TV/Android TV OS is al enige tijd mogelijk. Het online kijken zonder decoder wordt nu verder uitgebreid naar mediaspeler Apple TV HD en Apple TV 4K. Dit meldt Freedom Internet in een nieuwsbrief aan klanten. Freedom Internet is een serviceprovider die tv-diensten van Canal Digitaal bij Canal+ Luxembourg inkoopt en deze aan eigen klanten levert.

   

  Meer dan live kijken

  Met de OTT-app van Canal Digitaal kan niet alleen live naar vele tv-zenders gekeken worden. Ook het terugkijken van eerder uitgezonden programma’s direct vanuit de tv-gids is mogelijk. Daarnaast kan de gebruiker zelf programma’s in de cloud opnemen en inmiddels al begonnen live uitgezonden programma’s vanaf het begin terugkijken. Een belangrijker wordend onderdeel van de OTT-diensten van Canal Digitaal is het steeds groter wordende Canal+ Series video on demand-aanbod. Dit bestaat uit films en series die zonder extra kosten onbeperkt op een zelf gewenst moment bekeken kunnen worden. Het OTT-abonnement van Canal Digitaal is los te koop. Maar ook satellietkijkers of huishoudens die via serviceproviders als Online.nl, Tweak en Freedom Internet met IPTV toegang tot de tv-diensten van Canal Digitaal hebben, kunnen gebruik van het OTT-aanbod maken.

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+OTTApple TVFreedom InternetOnline.nlTweakkijken zonder kastje

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview