Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal via satelliet getroffen door storing: diverse radiozenders tijdelijk niet te ontvangen

  Satellietkijkers die gebruikmaken van het platform van Canal Digitaal ondervinden sinds gisteren last van een storing,
  Jarco Kriek
  20 oktober 2023
  comments 1
  Canal Digitaal via satelliet getroffen door storing: diverse radiozenders tijdelijk niet te ontvangen
  Foto Getty Images

  Door de storing zijn diverse radiozenders niet te beluisteren. Satellietkijkers melden storing bij onder andere de radiozenders Radio Gelderland en NPO Radio 1. Canal Digitaal laat aan Totaal TV weten dat de storing bij hen bekend is. Aan een oplossing wordt op dit moment gewerkt. De provider kan niet zeggen wanneer de storing verholpen is.

   

  UPDATE 14.00 uur: de storing is inmiddels opgelost

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgCanal+storingsatellietradio

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview