Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal voegt duurzame HD-zender toe aan aanbod

  Satellietkijkers kunnen vanaf vandaag via de Astra3-satelliet op 23,5 graden oost in HD-beeldkwaliteit afstemmen op de duurzame zender EarthxTV.
  Jarco Kriek
  17 oktober 2022
  comments 0
  Canal Digitaal voegt duurzame HD-zender toe aan aanbod

  EarthxTV is begonnen met ongecodeerde (FTA) satellietdistributie op de Astra3-satelliet. Het gebruikt hiervoor satellietcapaciteit van Canal+ Luxembourg (M7 Group), dat onderdeel is van de Franse mediareus Canal+. De satellietdistributie is niet alleen bestemd voor satellietkijkers. Het is ook bedoeld als aanvoersignaal voor Europese providers die EarthxTV via eigen netwerken aan abonnees willen leveren. EarthxTV werd onlangs in enkele Europese tv-markten geïntroduceerd. Zo is de zender onder meer in het Verenigd Koninkrijk digitaal in de ether te ontvangen via Freeview en wordt hij ook via provider Sky UK aangeboden.

   

  Duurzaamheid

  EarthxTV is een wereldwijd tv-netwerk dat zich inzet voor het promoten van het milieu en duurzaamheid. Het besteedt aandacht aan mensen, plaatsen, wezens en culturen die onze planeet de moeite waard maken om op te leven. De programmering bestaat uit originele door de zender zelfgemaakte en ingekochte shows met boeiende personages en een dieper begrip van de omgeving, die een breed scala aan onderwerpen verkent, waaronder natuurhelden en natuurbehoud, extreem weer, natuurlijke wonderen, technologie en innovatie, huis en levensstijl, reizen en eten alsmede documentaires en films.

   

  Canal Digitaal

  Alle satellietkijkers met ontvangst van de Astra3-satelliet kunnen naar EarthxTV kijken. Abonnees van Canal Digitaal en TV Vlaanderen vinden de zender in de eigen zenderlijsten van deze provider. Bij Canal Digitaal is de zender te vinden op voorkeuzekanaal 49 en bij TV Vlaanderen op positie 91. Op een later tijdstip komt EarthxTV ook beschikbaar bij enkele OTT-diensten die door Canal+ Luxembourg worden geëxploiteerd. Satellietkijkers die alleen ongecodeerde satellietzenders ontvangen, kunnen EarthxTV vinden op frequentie 12129 MHz, verticaal, symbolrate 29900, FEC 2/3.

  Canal DigitaalTV VlaanderenCanal+Canal+ LuxembourgM6 GroupsatellietongecodeerFTAAstra3SESEarthxTV

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)