Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal voegt nieuwe zender toe

  Canal Digitaal verwijdert op 1 oktober de themakanalen van RTL Nederland uit het zenderaanbod. Enkele dagen later wordt een nieuwe zender toegevoegd.
  Jarco Kriek
  28 september 2022
  comments 7
  Canal Digitaal voegt nieuwe zender toe

  Kinderzender Pebble TV maakt op 4 oktober zijn opwachting in het zenderaanbod van Canal Digitaal. Dit geldt zowel voor het hybride satelliet-, IPTV- als OTT-aanbod van de provider. Pebble TV wordt onderdeel van de pakketten Rijk en Royaal. Omdat de zender ook wordt toegevoegd aan het IPTV-aanbod komt het ook beschikbaar in het aanbod van providers die tv-diensten bij Canal Digitaal inkopen, zoals Online.nl, Freedom Internet en Tweak.

   

  OTT

  Pebble TV verdween eerder dit jaar uit het aanbod van de grootste tv-provider van Nederland Ziggo. Enkele maanden geleden werd het kinderkanaal toegevoegd aan het zenderaanbod van OTT-streamingsdienst NLZIET. Canal Digitaal en NLZIET zijn de belangrijkste alternatieven voor Nederlanders die het traditionele lineaire tv-aanbod inruilen voor het online kijken naar tv- en videocontent, waaronder live tv-zenders.

   

  Leukste kinderseries

  Pebble TV biedt content voor de allerkleinsten. Voor (groot)ouders een ware trip down memory lane met successeries als Bassie & Adriaan, Alfred J. Kwak, David de Kabouter, Nils Holgersson en Vrouwtje Theelepel.

   

  RTL

  Canal Digitaal verwijdert op 1 oktober de themakanalen RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids van RTL Nederland uit het zenderaanbod. Ook is het vanaf dat moment niet meer mogelijk om programma’s van RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8 en RTL Z zelf op te nemen. Het tot zeven dagen na uitzending via de tv-gids van programma’s van deze zenders blijft wel mogelijk. Hierbij kunnen reclameonderbrekingen echter niet doorgespoeld worden.

  Canal DigitaalOnline.nlCanal+ LuxembourgCanal+Pebble TVOTTIPTVsatellietzenderaanbodFreedom InternetTweak

  Reacties

 1. TV-TIP John Wick: Chapter 2

  John Wick: Chapter 2
  RTL 7 om 20:25 uur
  Eigenlijk wil huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) met pensioen, maar dat zit er voorlopig niet in. Hij heeft nog een schuld in te lossen bij voormalig opdrachtgever Santino D'Antonio. Daarvoor moet hij naar Italië. Als blijkt dat iemand een prijs op Wicks hoofd heeft gezet, krijgt hij zijn levensgevaarlijke collega's achter zich aan.

  TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS 6 om 20:30 uur
  Lorraine heeft haar zaakjes prima op orde. Samen met haar dochter Merle woont ze in Istanbul, waar ze een cosmetische kliniek uit de grond heeft gestampt. Nieuw haar, een paar pronte borsten of een gezicht zonder plooien? Lorraine werkt de klok rond om de wereld er nét even wat aantrekkelijker uit te laten zien. En dat heeft haar bepaald geen windeieren gelegd. Hoe anders is dat in Leeuwarden, waar Christa en haar dochter Mandy elke dubbel moeten omdraaien.

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)