Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal voegt nieuwe zender toe

  Canal Digitaal verwijdert op 1 oktober de themakanalen van RTL Nederland uit het zenderaanbod. Enkele dagen later wordt een nieuwe zender toegevoegd.
  Jarco Kriek
  28 september 2022
  comments 7
  Canal Digitaal voegt nieuwe zender toe

  Kinderzender Pebble TV maakt op 4 oktober zijn opwachting in het zenderaanbod van Canal Digitaal. Dit geldt zowel voor het hybride satelliet-, IPTV- als OTT-aanbod van de provider. Pebble TV wordt onderdeel van de pakketten Rijk en Royaal. Omdat de zender ook wordt toegevoegd aan het IPTV-aanbod komt het ook beschikbaar in het aanbod van providers die tv-diensten bij Canal Digitaal inkopen, zoals Online.nl, Freedom Internet en Tweak.

   

  OTT

  Pebble TV verdween eerder dit jaar uit het aanbod van de grootste tv-provider van Nederland Ziggo. Enkele maanden geleden werd het kinderkanaal toegevoegd aan het zenderaanbod van OTT-streamingsdienst NLZIET. Canal Digitaal en NLZIET zijn de belangrijkste alternatieven voor Nederlanders die het traditionele lineaire tv-aanbod inruilen voor het online kijken naar tv- en videocontent, waaronder live tv-zenders.

   

  Leukste kinderseries

  Pebble TV biedt content voor de allerkleinsten. Voor (groot)ouders een ware trip down memory lane met successeries als Bassie & Adriaan, Alfred J. Kwak, David de Kabouter, Nils Holgersson en Vrouwtje Theelepel.

   

  RTL

  Canal Digitaal verwijdert op 1 oktober de themakanalen RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids van RTL Nederland uit het zenderaanbod. Ook is het vanaf dat moment niet meer mogelijk om programma’s van RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8 en RTL Z zelf op te nemen. Het tot zeven dagen na uitzending via de tv-gids van programma’s van deze zenders blijft wel mogelijk. Hierbij kunnen reclameonderbrekingen echter niet doorgespoeld worden.

  Canal DigitaalOnline.nlCanal+ LuxembourgCanal+Pebble TVOTTIPTVsatellietzenderaanbodFreedom InternetTweak

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)