Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal wordt deels weer Canal+

  Na iets meer dan twintig jaar keert de naam Canal+ weer meer prominent in het Nederlandse medialandschap terug. Een deel van de content van Canal Digitaal krijgt een andere naam.
  Jarco Kriek
  5 december 2023
  comments 2
  Canal Digitaal wordt deels weer Canal+
  Foto Getty Images

  De Canal Digitaal TV App wordt vanaf 24 januari omgedoopt tot Canal+. En dit is de naam van de nieuwe streamingdienst die de Franse mediareus gisteren in Nederland op de markt bracht, onder meer via de twee 4K-bruikleendecoders van Ziggo. Klanten van KPN en Odido die de nieuwe Android TV-decoder gebruiken, kunnen overigens na installatie van een app ook direct via de eigen decoder naar dit aanbod kijken. Een abonnement kost €4,99 per maand.

   

  Nieuwe naam

  Canal+ verandert vooralsnog alleen de naam van de TV App van Canal Digitaal. Hierdoor blijft de naam Canal Digitaal voor het lineaire tv-aanbod via satelliet en IPTV wel beschikbaar. Er komt wel een nieuw logo en er komt een toevoeging bij de naam Canal Digitaal die verwijst naar de eigenaar Canal+. Ook is vanaf vandaag onder de naam Canal+ Action een nieuw premiumkanaal via alle platformen van Canal Digitaal beschikbaar.

   

  Sterker op markt

  Jacques Du Puy, CEO Canal+ International, over de aankomende wijziging: “Het is geweldig om de positie van Canal+ op de Europese markt verder te versterken met de lancering van onze streamingdienst in Nederland. Het is een volwassen streamingmarkt waar alle grote spelers actief zijn. Met onze ervaringen uit andere gebieden, de sterke relaties met contentleveranciers en grote belanghebbenden, zijn we ervan overtuigd dat we de klanten iets nieuws kunnen bieden. Vooral de combinatie van lineaire tv, sport, films en series maakt de onze propositie onderscheidend en uniek.”

  Canal+Canal+ LuxembourgM7 GroupCanal DigitaalOnline.nlFreedom InternetsatellietIPTVonlineOTTstreamingdienst

  Reacties

 1. TV-TIP Najib Amhali - The Best Of

  Najib Amhali - The Best Of
  SBS6 om 20:30 uur
  Hij was jarenlang een van de populairste cabaretiers van het land, won in 1998 zowel de publieks- als de juryprijs van het Leids Cabaret Festival, en stond zelfs met zijn maatje Jandino Asporaat met een uitverkochte show in De Kuip. Maar in 2017 ging het mis met Najib. De Marokkaan uit de Jordaan kampte met een drank- en drugsverslaving en moest zijn negende solo­programma aan de wilgen hangen. In 2018 sloeg hij keihard terug met Waar was ik?. In The Best Of zijn de beste sketches uit zijn eerste vijf shows te zien.

  TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)