Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal+ verhoogt abonnementen Online.nl met bijna vijf euro

  Abonnees van serviceprovider Online.nl staat op 1 juli een prijsstijging te wachten die hoger is dan de door CBS vastgestelde inflatiecorrectie.
  Jarco Kriek
  27 mei 2024
  comments 4
  Canal+ verhoogt abonnementen Online.nl met bijna vijf euro
  Foto Getty Images

  Online.nl is onderdeel van Canal+ Luxembourg (M7 Group). Dit bedrijf maakte vorige week bij satellietpoot Canal Digitaal en prijsverhoging van twee euro per maand bekend, ondanks een krimpend zenderaanbod en downgrade van meerdere zenders van HD naar SD. Dit keer kondigt Canal+ Luxembourg een prijsverhoging aan van €4,50 per maand bij serviceprovider Online.nl. Deze prijsverhoging geldt voor internetabonnementen aangeboden via de netwerken van KPN (DSL en glasvezel) en de glasvezels van Delta Fiber. Bij sommige abonnementen gaat het om een prijsstijging met maar liefst tien procent of zelfs nog meer.

   

  Delta

  De goedkoopste glasvezelinternetabonnementen levert Online.nl via het netwerk van KPN. Het 50/50 Mb/s abonnement kost €46,50 per maand. Als de abonnee €2,50 per maand meer betaalt, wordt de snelheid verdubbeld. Het instapabonnement 100/100 Mb/s via de glasvezels van Delta Fiber gaat vanaf 1 juli €61,50 per maand kosten. Dit is €12,50 duurder dan een abonnement met gelijke snelheid via KPN glasvezels. Het goedkoopste abonnement is een DSL-abonnement dat €36,50 per maand gaat kosten en waarbij maximaal 50/30 Mb/s geleverd wordt. De daadwerkelijk geleverde snelheid bij dit abonnement is afhankelijk van de afstand tussen de huisaansluiting en de wijkcentrale.

  Canal+Canal+ LuxembourgCanal+ NederlandOnline.nlinternetprijsverhoging

  Reacties