Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Champions League voetbal Ajax – Standard Luik voor iedereen op Ziggo Sport

    Ajax moet vanavond in de eigen Amsterdamse Johan Cruijff ArenA een 2-2 gelijkspel in de uitwedstrijd tegen het Belgische Standard Luik veiligstellen. De wedstrijd is live op tv te zien.
    Peter de Koning
    14 augustus 2018
    comments 1
    Champions League voetbal Ajax – Standard Luik voor iedereen op Ziggo Sport
    Foto ANP

    Alle digitale televisiekijkers kunnen Ajax – Standard Luik live volgen op Ziggo Sport. Klanten van kabelbedrijf Ziggo doen dit via het digitale basiskanaal Ziggo Sport op voorkeuzekanaal 14. Bij alle andere aanbieders, zoals KPN, Canal Digitaal en T0Mobile, wordt in ieder geval gedurende de voorbeschouwing, de wedstrijd en nabeschouwing het hoofdkanaal van betaalzender Ziggo Sport Totaal (Ziggo Sport Select) vrijgeschakeld.

     

    Jack van Gelder

    De voorbeschouwing van Ajax – Standard Luik begint om 20.00 uur. De aftrap van de wedstrijd staat om 20.30 uur gepland. Voorafgaand aan de voorbeschouwing herhaalt Ziggo Sport de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de voetbaltalkshow Rondo, die zondagavond live werd uitgezonden. Zowel Rondo als de voor- en nabeschouwing van Ajax – Standard Luik worden door Jack van Gelder gepresenteerd. De winnaar van het tweeluik tussen Ajax en Standard Luik is weer een stap dichter bij de groepsfase van de Champions League en plaatst zich voor de play-off van de Champions League.


    Waar Ziggo Sport Select te zien?

    Op de radio kan de wedstrijd live op NPO Radio 1 in het programma Langs de lijn en omstreken wereldwijd online en in Nederland via DAB+ en FM gevolgd worden. Bij onderstaande aanbieders kan de wedstrijd Ajax – Standard Luik live gevolgd worden. Het cijfer achter de aanbieder is het voorkeuzekanaal van Ziggo Sport Select.

     

    Ziggo 14, KPN 239, Telfort 239, XS4ALL 239, OnsBrabantnet 160, Solcon 160, Canal Digitaal 33, Delta 631, Caiway 311, Kabeltex 301, Tele2 111, SKV 581, Kabelnoord 90, T-Mobile 160, Cambrium 660, Fiber 160, Plinq 401, SKP 254, Trined 271, Youfone 420, Joyne 42, Breedband Helmond 265 en Online.nl 120.

    AjaxChampions LeaguevoetbalZiggo SportZiggo Sport TotaalVodafoneZiggoZiggo Sport SelectJack van GelderRondoNPO Radio 1

    Reacties

  1. TV-TIP De Verraders

    De Verraders
    RTL 4 om 20:00 uur
    Het team verraders begon dit seizoen voortvarend. De saboteurs boekten een paar grote overwinningen, en ze lieten de getrouwen alle hoeken van het omvangrijke Château de Béguin zien. Langzaam maar zeker herpakten de getrouwen zich, waarna de verraders ook een paar flinke nederlagen om de oren kregen. In de finale zien we of deze omslag genoeg is om het zilver veilig te stellen voor de eerlijke deelnemers. Of lachen de sneaky verraders toch nog als laatst?

    TV-TIP Outback Crystal Hunters

    Outback Crystal Hunters
    discovery om 20:30 uur
    Spirituele types zweren bij de genezende kracht van kristallen en exotische mineralen. De ­Australische outback ligt hier vol mee, dus het geld ligt daar zowat voor het oprapen. Klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is het jagen op ­kristallen erg moeilijk. De outback is overdag loeiheet, ’s nachts erg koud, er zijn wilde beesten én je hebt tijdens het graven altijd te maken met instortingsgevaar. Grote risico’s, maar daar staat tegenover dat je met een gelukkige vondst in één klap miljonair kan zijn.

    Interview