Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Champions League voetbal: PSV – FC Basel live op televisie en radio

    Televisiezender Veronica staat deze week in het teken van voetbal. De wedstrijden van alle Nederlandse voetbalclubs die deze week in Europese competities gespeeld worden, zijn op deze Talpa-zender live te zien.
    Peter de Koning
    22 juli 2019
    comments 0
    Champions League voetbal: PSV – FC Basel live op televisie en radio
    Foto ANP

    Als eerste komt PSV op dinsdag 23 juli in actie tijdens de tweede voorronde van de Champions League. De club uit Eindhoven treedt in het eigen Philips Stadion aan tegen FC Basel. De return in Zwitserland volgt volgende week. Daarna wordt duidelijk welke voetbalclub de volgende ronde van de Champions League bereikt. De verliezer voetbalt verder voor een plaats in de groepsfase van de Europa League.

     

    Veronica

    Rond 19.30 uur begint de voorbeschouwing op Veronica. De aftrap volgt een half uur later. Op de radio zijn uitgebreide impressies van deze wedstrijd op NPO Radio 1 te beluisteren. Deze radiozender is in Nederland in de ether via FM en DAB+ en wereldwijd online via apps als RadioNed+ en TuneIn te beluisteren.

     

    KIJK

    In deze vakantietijd wordt vaker online gekeken. Veronica is via de online diensten NLziet en apps van distributeurs zoals Ziggo GO, KPN Interactieve TV App en T-Mobile TV Anywhere te bekijken. Gratis online naar PSV – FC Basel kijken, is eveneens mogelijk via het Talpa TV online platform KIJK. Dit kan ook buiten de Nederlandse landsgrenzen.

    PSVvoetbalChampions LeagueVeronicaKIJKTalpaTalpa TVTalpa NetworktvtelevisieonlineNPOpublieke omroepNPO Radio 1

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview