Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  CineMember breidt uit met Oscarwinnaar Parasite

  Onbeperkt films kijken tegen een vaste prijs. De liefhebber van kwaliteitsfilms kan hiervoor terecht bij streamingdienst CineMember.
  Jarco Kriek
  22 juli 2021
  comments 0
  CineMember breidt uit met Oscarwinnaar Parasite

  CineMember biedt niet alleen toegang tot kaskrakers die in de bioscoop te zien waren. Ook minder goed in bioscoop en filmhuizen bekeken films die kwalitatief boven het gemiddelde uitsteken zijn via deze streamingdienst te bekijken. Oscarwinnaar Parasite van Bong Joon Ho (Snowpiercer) is nu te zien bij streamingdienst CineMember. Het platform biedt je voor een vast bedrag per maand toegang tot meer dan 850 kwaliteitsfilms die je onbeperkt kunt kijken. Denk aan Halina Reijns Instinct, de ijzersterke thriller DenSkyldige, de legendarische sportdocu Diego Maradona of Drive met Ryan Gosling. Wekelijks voegt CineMember minimaal twee nieuwe films toe.

   

  Hoe kijk je CineMember?

  Je kijkt de films op je smartphone, tablet, laptop óf je televisie doormiddel van Chromecast of Airplay op Apple TV of Smart TV die Airplay ondersteunt. Heb je een recente Smart TV-internettelevisie van Philips, LG of Samsung? Dan kun je ook gebruikmaken van de speciale Smart TV-app. Online kan met pc of laptop via www.cinemember.nl gekeken worden.

   

  Parasite

  Bong Joon Ho schreef vorig jaar geschiedenis toen Parasite als eerste niet-Engelstalige film de Oscar voor Beste Film won. Centraal in het verhaal staat de werkloze Ki-taek die met zijn gezin in een krappe woning in armoede leeft. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

  CineMemberOTTonlinestreamenstreamingstreamingdienstfilms

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview