Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  CineMember breidt uit met Oscarwinnaar Parasite

  Onbeperkt films kijken tegen een vaste prijs. De liefhebber van kwaliteitsfilms kan hiervoor terecht bij streamingdienst CineMember.
  Jarco Kriek
  22 juli 2021
  comments 0
  CineMember breidt uit met Oscarwinnaar Parasite

  CineMember biedt niet alleen toegang tot kaskrakers die in de bioscoop te zien waren. Ook minder goed in bioscoop en filmhuizen bekeken films die kwalitatief boven het gemiddelde uitsteken zijn via deze streamingdienst te bekijken. Oscarwinnaar Parasite van Bong Joon Ho (Snowpiercer) is nu te zien bij streamingdienst CineMember. Het platform biedt je voor een vast bedrag per maand toegang tot meer dan 850 kwaliteitsfilms die je onbeperkt kunt kijken. Denk aan Halina Reijns Instinct, de ijzersterke thriller DenSkyldige, de legendarische sportdocu Diego Maradona of Drive met Ryan Gosling. Wekelijks voegt CineMember minimaal twee nieuwe films toe.

   

  Hoe kijk je CineMember?

  Je kijkt de films op je smartphone, tablet, laptop óf je televisie doormiddel van Chromecast of Airplay op Apple TV of Smart TV die Airplay ondersteunt. Heb je een recente Smart TV-internettelevisie van Philips, LG of Samsung? Dan kun je ook gebruikmaken van de speciale Smart TV-app. Online kan met pc of laptop via www.cinemember.nl gekeken worden.

   

  Parasite

  Bong Joon Ho schreef vorig jaar geschiedenis toen Parasite als eerste niet-Engelstalige film de Oscar voor Beste Film won. Centraal in het verhaal staat de werkloze Ki-taek die met zijn gezin in een krappe woning in armoede leeft. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

  CineMemberOTTonlinestreamenstreamingstreamingdienstfilms

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)