Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  CineMember breidt uit met Oscarwinnaar Parasite

  Onbeperkt films kijken tegen een vaste prijs. De liefhebber van kwaliteitsfilms kan hiervoor terecht bij streamingdienst CineMember.
  Jarco Kriek
  22 juli 2021
  comments 0
  CineMember breidt uit met Oscarwinnaar Parasite

  CineMember biedt niet alleen toegang tot kaskrakers die in de bioscoop te zien waren. Ook minder goed in bioscoop en filmhuizen bekeken films die kwalitatief boven het gemiddelde uitsteken zijn via deze streamingdienst te bekijken. Oscarwinnaar Parasite van Bong Joon Ho (Snowpiercer) is nu te zien bij streamingdienst CineMember. Het platform biedt je voor een vast bedrag per maand toegang tot meer dan 850 kwaliteitsfilms die je onbeperkt kunt kijken. Denk aan Halina Reijns Instinct, de ijzersterke thriller DenSkyldige, de legendarische sportdocu Diego Maradona of Drive met Ryan Gosling. Wekelijks voegt CineMember minimaal twee nieuwe films toe.

   

  Hoe kijk je CineMember?

  Je kijkt de films op je smartphone, tablet, laptop óf je televisie doormiddel van Chromecast of Airplay op Apple TV of Smart TV die Airplay ondersteunt. Heb je een recente Smart TV-internettelevisie van Philips, LG of Samsung? Dan kun je ook gebruikmaken van de speciale Smart TV-app. Online kan met pc of laptop via www.cinemember.nl gekeken worden.

   

  Parasite

  Bong Joon Ho schreef vorig jaar geschiedenis toen Parasite als eerste niet-Engelstalige film de Oscar voor Beste Film won. Centraal in het verhaal staat de werkloze Ki-taek die met zijn gezin in een krappe woning in armoede leeft. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

  CineMemberOTTonlinestreamenstreamingstreamingdienstfilms

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)