Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Classica HD brengt exclusief Bach Oratorium vanuit Concertgebouw

    Rondom de kerstdagen zijn veel opvoeringen te zien van het Kerstoratorium van Bach. De opvoering in het koninklijk concertgebouw Amsterdam is diezelfde dag exclusief op Classica HD te volgen.
    Jan-Hein Visser
    24 december 2016
    comments 0
    Classica HD brengt exclusief Bach Oratorium vanuit Concertgebouw
    Foto ANP

    Classica HD brengt als enige zender op eerste kerstdag vanuit Amsterdam een opvoering van het Kerstoratorium met dirigent Trevor Pinnock. Met medewerking van onder anderen Marlis Petersen (Sopraan), Ursula Eittinger (Mezzosopraan), Daniel Behle (Tenor) en Michael Nagy (Bariton). De uitzending op Classica HD is zondag 25 december om 20.15 uur. Tweede Kerstdag wordt dit herhaald om 12.15 uur. Classica HD zendt vanuit Duitsland uit als wereldwijde cultuurzender met registraties van hoogwaardige klassieke concerten op de mooiste locaties wereldwijd. Deze zender is in Nederland en België exclusief via de satelliet bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen verkrijgbaar.

    Classica HDBach OratoriumKerstCanalDigitaalTV VlaanderenSatellietCultuurKlassiekConcertgebouwAmsterdam

    Reacties

  1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

    Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

    TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

    Corsokoorts in Sint Jansklooster
    SBS6 om 20:30 uur
    Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

    Interview