Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  DAB+ zender Just Music & Waanzin stopt na vier maanden

  Radiozender Just Music & Waanzin – dat niet alleen online maar ook in de regio Eindhoven via DAB+ te beluisteren is – staakt in 2023 de uitzendingen.
  Jarco Kriek
  30 december 2022
  comments 0
  DAB+ zender Just Music & Waanzin stopt na vier maanden
  Foto Getty Images

  Op Just Music & Waanzin laat eigenaar Hendrik van Nellestijn in zijn eigen markante stem via een regelmatig uitgezonden jingle aan de luisteraar weten dat de radiozender niet meegaat naar 2023 en in 2022 blijft hangen. De uitzendingen worden volgens de mededeling op 31 december gestaakt. Op Just Music & Waanzin probeerde Van Nellestijn een nieuw format uit waarin naast muziek en waanzinnige berichten, items en acties geen ruimte is voor programmaonderbrekingen voor nieuws, weer en verkeer.

   

  Landelijk

  Van Nellestijn is geen onbekende in de radiowereld. In de jaren 80 was hij als creatief brein een belangrijke schakel in het succes van wellicht de grootste radiopiraat die Nederland ooit heeft gehad, het uit Nijmegen afkomstige Keizerstad. Met zijn bedrijf Simrek maakte hij voor veel radiopiraten en legale radiozenders in Nederland en Duitsland gezongen en gesproken jingles. Ook verkocht hij met dit bedrijf geluidsapparatuur zoals limiters en jinglemachines. Enkele jaren geleden stond Van Nellestijn aan de wieg van de nog steeds succesvolle online radiozender Mi Amigo, die ook in Spanje in de ether te beluisteren was. Als dj was Van Nellestijn met zijn opvallende stem op diverse radiozenders met zijn programma ‘Muziek met de sokken los’ te beluisteren. Met het muziekformat dat nu op Just Music & Waanzin te beluisteren is, probeert de inmiddels 65-jarige radiomaker een landelijk in de ether te beluisteren radiozender warm te maken voor zijn creatieve gedachten

  DAB+radiodigitaalonline

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)