Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  DAB+ zender Just Music & Waanzin stopt na vier maanden

  Radiozender Just Music & Waanzin – dat niet alleen online maar ook in de regio Eindhoven via DAB+ te beluisteren is – staakt in 2023 de uitzendingen.
  Jarco Kriek
  30 december 2022
  comments 0
  DAB+ zender Just Music & Waanzin stopt na vier maanden
  Foto Getty Images

  Op Just Music & Waanzin laat eigenaar Hendrik van Nellestijn in zijn eigen markante stem via een regelmatig uitgezonden jingle aan de luisteraar weten dat de radiozender niet meegaat naar 2023 en in 2022 blijft hangen. De uitzendingen worden volgens de mededeling op 31 december gestaakt. Op Just Music & Waanzin probeerde Van Nellestijn een nieuw format uit waarin naast muziek en waanzinnige berichten, items en acties geen ruimte is voor programmaonderbrekingen voor nieuws, weer en verkeer.

   

  Landelijk

  Van Nellestijn is geen onbekende in de radiowereld. In de jaren 80 was hij als creatief brein een belangrijke schakel in het succes van wellicht de grootste radiopiraat die Nederland ooit heeft gehad, het uit Nijmegen afkomstige Keizerstad. Met zijn bedrijf Simrek maakte hij voor veel radiopiraten en legale radiozenders in Nederland en Duitsland gezongen en gesproken jingles. Ook verkocht hij met dit bedrijf geluidsapparatuur zoals limiters en jinglemachines. Enkele jaren geleden stond Van Nellestijn aan de wieg van de nog steeds succesvolle online radiozender Mi Amigo, die ook in Spanje in de ether te beluisteren was. Als dj was Van Nellestijn met zijn opvallende stem op diverse radiozenders met zijn programma ‘Muziek met de sokken los’ te beluisteren. Met het muziekformat dat nu op Just Music & Waanzin te beluisteren is, probeert de inmiddels 65-jarige radiomaker een landelijk in de ether te beluisteren radiozender warm te maken voor zijn creatieve gedachten

  DAB+radiodigitaalonline

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview