Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Dance Classic Top 123 op Radio Eemland

  De luisteraars van Radio Eemland hebben de afgelopen weken kunnen stemmen op hun favoriete discoplaat. De uitkomst is de hitlijst Dance Classic Top 123.
  Jarco Kriek
  2 juli 2022
  comments 0
  Dance Classic Top 123 op Radio Eemland
  Foto Getty Images

  De Dance Classic Top 123 wordt op zondag 3 juli op Radio Eemland uitgezonden. De beste 123 Dance Classic-hits volgens de luisteraars zijn te beluisteren tussen 09.00 en 19.00 uur. De presentatie is in handen van Belinda Out, Bob van Sweden, Otto de Ruig, Richard Smink en Paul van Selm.

   

  Hoe kunt u luisteren?

  Radio Eemland is een voormalig radiopiraat die sinds twee jaar legaal te horen is via het digitale radionetwerk DAB+ in Amersfoort en een groot deel van Midden-Nederland. Er wordt uitgezonden via frequentiemux (kanaal) 10B. Daarnaast is de radiozender wereldwijd online te horen via internet. Dit kan via www.studioeemland.nl of radio-apps zoals radioNED.

  DAB+onlineradioRadio Eemland

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)