Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Dance Classic Top 123 op Radio Eemland

  De luisteraars van Radio Eemland hebben de afgelopen weken kunnen stemmen op hun favoriete discoplaat. De uitkomst is de hitlijst Dance Classic Top 123.
  Jarco Kriek
  2 july 2022
  comments 0
  Dance Classic Top 123 op Radio Eemland
  Foto Getty Images

  De Dance Classic Top 123 wordt op zondag 3 juli op Radio Eemland uitgezonden. De beste 123 Dance Classic-hits volgens de luisteraars zijn te beluisteren tussen 09.00 en 19.00 uur. De presentatie is in handen van Belinda Out, Bob van Sweden, Otto de Ruig, Richard Smink en Paul van Selm.

   

  Hoe kunt u luisteren?

  Radio Eemland is een voormalig radiopiraat die sinds twee jaar legaal te horen is via het digitale radionetwerk DAB+ in Amersfoort en een groot deel van Midden-Nederland. Er wordt uitgezonden via frequentiemux (kanaal) 10B. Daarnaast is de radiozender wereldwijd online te horen via internet. Dit kan via www.studioeemland.nl of radio-apps zoals radioNED.

  DAB+onlineradioRadio Eemland

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)