Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Dance classics station ISLA 106 verandert naam in SAM

    Het blijft rommelen rond ISLA 106. De radiozender is niet alleen in Nederland populair, maar ook op Ibiza. Tegenwoordig heeft hij een andere naam.
    Jarco Kriek
    19 februari 2024
    comments 0
    Dance classics station ISLA 106 verandert naam in SAM

    ISLA 106 bestaat niet meer, maar de muziek, de programmering en het format van de radiozender gaan verder onder de naam SAM. Dit is een afkorting voor Seriously Amazing Music. Via internet is SAM op dezelfde streams als ISLA 106 te beluisteren. Ook op Ibiza gebruikt SAM dezelfde FM-zenders en frequenties als ISLA 106 voorheen deed. Wel is een nieuwe website in gebruik genomen. Deze is te bereiken via www.samibiza.com. Op dit moment is het onduidelijk waarom de naamswijziging nodig was. Op sociale media laat de radiozender weten dat er een einde aan het tijdperk ISLA 106 is gekomen en dat meer informatie snel volgt.

     

    Onrustig

    Het is rondom het eiland Ibiza woelig weer wat betreft de radiozender die nu dus als SAM door het leven gaat. In november staakte ISLA 106 plots de uitzendingen, zowel via internet als in de ether. Dit had te maken met de gezondheidstoestand van oprichter Peter Gelderblom. Hierna ontstond openbaar op internet een spel van moddergooien, waaruit onder meer bleek dat ISLA 106 te kampen had met betalingsachterstanden waardoor bijvoorbeeld de provider de internetstream uitschakelde. De radiozender keerde enige tijd later terug op internet. Sinds een maand is ook de FM-distributie om FM hervat. De programmering en het muziekformat blijven gelijk. Hoewel de naam ISLA 106 naar SAM is gewijzigd en de zender zelf nog geen duidelijkheid heeft gegeven, sijpelt wel door dat de huidige ontwikkelingen geen onderdeel van het ‘online moddergevecht’ zijn.

    radioonlineFMinternetradio

    Reacties

  1. TV-TIP The Proposal

    The Proposal
    RTL 8 om 20:25 uur
    De Canadese Margaret (Sandra Bullock) heeft een goede baan in de VS. Haar verblijfsvergunning is bijna verlopen, waardoor ze het risico loopt dat ze het land moet verlaten. Daar is maar één oplossing voor: trouwen. Dus dwingt ze haar assistent Andrew (Ryan Reynolds), die ze al jarenlang het leven zuur maakt, tot een huwelijk.

    TV-TIP The Rise and Fall of Victoria's Secret

    The Rise and Fall of Victoria's Secret
    RTL Z om 20:30 uur
    Een paar jaar geleden was het lingeriemerk Victoria’s Secret het helemaal. Met de mooiste modellen, flitsende fashion shows en een exclusief imago veroverden Victoria’s bustehouders en stringetjes de wereld. Achter de schermen van het bedrijf ging echter een door en door verrotte wereld schuil. CEO Les Wexner werkte samen met de beruchte viespeuk Jeffrey Epstein, en de cultuur binnen het bedrijf bleek keihard én vrouwonvriendelijk. Door alle negatieve publiciteit vielen de ‘angels’ keihard van hun wolkjes af, en ging de lingeriegigant een paar jaar geleden zelfs ten onder.

    Interview