Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Toch nog darts op RTL 7

  RTL Nederland raakte vorig jaar de uitzendrechten van darts kwijt aan de voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay. Toch is er nog darts op RTL 7.
  Jarco Kriek
  8 januari 2023
  comments 2
  Toch nog darts op RTL 7
  Foto Getty Images

  Het gaat echter niet om dartstoernooien die vallen onder de vlag van dartsbond PDC. Die blijven in Nederland exclusief bij Viaplay te zien. RTL 7 zendt op 29 januari wel het toernooi Open Dutch Darts 2023 uit. De live uitzending begint om 17.00 uur. Wel is Viaplay-analist Vincent van der Voort van de partij.

   

  Finales

  In de live uitzending op RTL 7 zijn de wedstrijden vanaf de kwartfinales in het mannentoernooi te zien. Van het vrouwentoernooi is alleen de finale op RTL 7 te zien. Alle overige wedstrijden van Open Dutch Darts 2023 zijn via YouTube te volgen.

  RTL NederlandRTL 7darts

  Reacties

 1. TV-TIP Guilty Pleasures

  Guilty Pleasures
  24 Kitchen om 18:00 uur
  Van goulash uit blik en kant-en-klare broodjes hamburger tot een bord macaroni met ketchup. De een gruwelt ervan, bij de ander draait de ­magnetron overuren. Toch staat bij ieder­­een wel eens een guilty pleasure op het menu; een gerecht dat funest is voor je taille, maar dat je het liefst dagelijks voor de tv weglepelt. In Guilty Pleasures nodigt chef Perry in elke aflevering een BN’er uit, wiens guilty pleasure schreeuwt om in een wat culi­­nairder jasje gestoken te worden. Dit keer is dat de kaassoufflé met satésaus van Glen Faria.

  TV-TIP Ik Weet Er Alles Van!

  Ik Weet Er Alles Van!
  RTL 4 om 20:00 uur
  Een quiz waarin de kandidaten worden getest op hun kennis van een eigen specialisme, dat klinkt een beetje als een kruising tussen appeltje-eitje en Per seconde wijzer. Niets is minder waar, er staan namelijk nog vijf anderen in de quiz-arena. Elk met een eigen vakgebied, waar je als kandidaat dus óók verstand van moet hebben. Ik Weet Er Alles Van! doet het zo lekker als zomer-vervanger van GTST, dat Ruben Nicolai dit jaar een maand eerder op de bok staat.

  Interview

  • *

   Bob Sikkes

   De Moeite Waard?!

   Terwijl Kopen zonder Kijken nog loopt, is Bouwkundige des Vaderlands Bob Sikkes (57) alweer aan een nieuw project begonnen: De Moeite Waard?!, waarin landgenoten huizen kopen, verbouwen en direct weer verkopen.
   Reacties0 reactie(s)