Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Toch nog darts op RTL 7

  RTL Nederland raakte vorig jaar de uitzendrechten van darts kwijt aan de voor Nederland nieuwe streamingdienst Viaplay. Toch is er nog darts op RTL 7.
  Jarco Kriek
  8 januari 2023
  comments 2
  Toch nog darts op RTL 7
  Foto Getty Images

  Het gaat echter niet om dartstoernooien die vallen onder de vlag van dartsbond PDC. Die blijven in Nederland exclusief bij Viaplay" target="_blank">Viaplay te zien. RTL 7 zendt op 29 januari wel het toernooi Open Dutch Darts 2023 uit. De live uitzending begint om 17.00 uur. Wel is Viaplay-analist Vincent van der Voort van de partij.

   

  Finales

  In de live uitzending op RTL 7 zijn de wedstrijden vanaf de kwartfinales in het mannentoernooi te zien. Van het vrouwentoernooi is alleen de finale op RTL 7 te zien. Alle overige wedstrijden van Open Dutch Darts 2023 zijn via YouTube te volgen.

  RTL NederlandRTL 7darts

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)