Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    D-day voor toekomst Veronica Inside

    Talpa Network wil nog deze week van de programmamakers van Veronica Inside duidelijkheid krijgen hoe de huidige problemen opgelost kunnen worden.
    Jarco Kriek
    30 juli 2020
    comments 4
    D-day voor toekomst Veronica Inside

    Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen komen vandaag (donderdag 30 juli) op een onbekende plaats in Nederland bij elkaar om over de toekomst van het voetbaldiscussieprogramma Veronica Inside te praten. De verhoudingen tussen het drietal zijn bekoeld nadat Wilfred Genee na een grap over Akwasi in de daaropvolgende aflevering Johan Derksen trakteerde op een waar tv-tribunaal waarin het racismedebat centraal stond. Na de uitzending maakten René van der Gijp en Johan Derksen bekend nooit meer met Wilfred Genee in het programma Veronica Inside aan tafel te willen zitten. Samenwerking in een ander programma werd echter niet uitgesloten.

     

    Wilfred Genee struikelblok

    In allerijl schrapte Talpa Network de laatste aflevering van het programma van het seizoen om de gemoederen tot rust te laten komen. Dit lijkt slechts gedeeltelijk gelukt. Ondertussen is Wilfred Genee wel bij Johan Derksen in Grolloo op gesprek geweest. Op de bruiloft van René van der Gijp waren zowel Genee en Derksen aanwezig. Verdere verzoening moet vandaag plaatsvinden als de drie hoofdrolspelers met elkaar op een geheime locatie met elkaar in gesprek gaan.

     

    John de Mol

    Een makkelijk gesprek lijkt het niet te worden. In De Telegraaf maakte Johan Derksen vandaag bekend dat hij nog steeds blijft vasthouden aan het vertrek van Wilfred Genee voordat hij weer wil meewerken aan het programmaformat Veronica Inside. Derksen ziet in Hélène Hendriks een goede vervanger van Genee. Maar Derksen laat ook doorschemeren dat hij nog een contract van twee jaar heeft en als Talpa Network-eigenaar John de Mol op zijn strepen gaat staan dat de drie programmamakers toch samen verder met Veronica Inside moeten gaan. John de Mol heeft zich tot nu afzijdig gehouden in de problemen bij het programma. Mogelijk dat hier verandering in komt als Genee, Van der Gijp en Derksen deze week geen passende oplossing van de problemen aan hun werkgever kunnen melden.

    Veronica InsideWilfred GeneeRené van der GijpJohan DerksenVeronicaTalpaTalpa NetworkJohn de Moltvtelevisie

    Reacties