Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  De 500 lekkerste zomerse platen op FM, DAB+ en online bij Qmusic

  Het kwik stijgt in Nederland de komende dagen in de richting van de veertig graden. Qmusic springt hierop in met de Top 500 van de zomer.
  Jarco Kriek
  17 juli 2022
  comments 0
  De 500 lekkerste zomerse platen op FM, DAB+ en online bij Qmusic
  Foto Getty Images

  Qmusic zendt van maandag 18 tot en met 21 juli de Top 500 van de zomer uit. Dit zijn de vijfhonderd meest zomerse platen uit de muziekgeschiedenis. Iedere dag is deze jaarlijkse hitlijst van de radiozender van 06.00 tot 19.00 uur te beluisteren. Summer Jam 2003 van The Underdog Project en The Sunclub leidde deze hitlijst vorig jaar. Wie dit jaar op de hoogste trede staat is donderdag even voor 19.00 uur op Qmusic te horen.

   

  Hoe kan je luisteren?

  Qmusic is in heel Nederland analoog via FM in de ether te beluisteren. Digitaal kan dit via het radionetwerk DAB+. Qmusic is ook bij de meeste providers – waaronder Ziggo, KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – in het zenderaanbod opgenomen. Daarnaast is de zender overal op de wereld – bijvoorbeeld op uw vakantieadres – online te beluisteren via de eigen website en de app van Qmusic, maar ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

  QmusicDPG MediaradioFMDAB+onlinemuziek

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Bob Sikkes

   De Moeite Waard?!

   Terwijl Kopen zonder Kijken nog loopt, is Bouwkundige des Vaderlands Bob Sikkes (57) alweer aan een nieuw project begonnen: De Moeite Waard?!, waarin landgenoten huizen kopen, verbouwen en direct weer verkopen.
   Reacties0 reactie(s)