Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  De 500 lekkerste zomerse platen op FM, DAB+ en online bij Qmusic

  Het kwik stijgt in Nederland de komende dagen in de richting van de veertig graden. Qmusic springt hierop in met de Top 500 van de zomer.
  Jarco Kriek
  17 juli 2022
  comments 0
  De 500 lekkerste zomerse platen op FM, DAB+ en online bij Qmusic
  Foto Getty Images

  Qmusic zendt van maandag 18 tot en met 21 juli de Top 500 van de zomer uit. Dit zijn de vijfhonderd meest zomerse platen uit de muziekgeschiedenis. Iedere dag is deze jaarlijkse hitlijst van de radiozender van 06.00 tot 19.00 uur te beluisteren. Summer Jam 2003 van The Underdog Project en The Sunclub leidde deze hitlijst vorig jaar. Wie dit jaar op de hoogste trede staat is donderdag even voor 19.00 uur op Qmusic te horen.

   

  Hoe kan je luisteren?

  Qmusic is in heel Nederland analoog via FM in de ether te beluisteren. Digitaal kan dit via het radionetwerk DAB+. Qmusic is ook bij de meeste providers – waaronder Ziggo, KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – in het zenderaanbod opgenomen. Daarnaast is de zender overal op de wereld – bijvoorbeeld op uw vakantieadres – online te beluisteren via de eigen website en de app van Qmusic, maar ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

  QmusicDPG MediaradioFMDAB+onlinemuziek

  Reacties

 1. TV-TIP The Masked Singer

  The Masked Singer
  RTL 4 om 20:00 uur
  Ruben Nicolai stelt de laatste vijf kandidaten van dit seizoen voor. Panelleden Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Monica Geuze, Loretta Schrijver en Gerard Joling mogen direct aan de slag: twee van de nieuwkomers vallen af.

  TV-TIP Nations League (v): Engeland - Nederland

  Nations League (v): Engeland - Nederland
  NPO 3 om 20:21 uur
  Na de pijnlijke nederlaag tegen onze zuiderburen leek het Nations League-avontuur van de Oranje Leeuwinnen al voorbij voordat het überhaupt begonnen was. De wedstrijd tegen verliezend de WK-finalist Engeland stond immers óók nog op de kalender. Tot ieders verbazing werd de ploeg van Sarina Wiegman eind ­september met 2-1 terug naar huis gestuurd. Op ’t heilige gras van Wembley zijn de Britse dames nu uit op revanche.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)