Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  De 500 lekkerste zomerse platen op FM, DAB+ en online bij Qmusic

  Het kwik stijgt in Nederland de komende dagen in de richting van de veertig graden. Qmusic springt hierop in met de Top 500 van de zomer.
  Jarco Kriek
  17 july 2022
  comments 0
  De 500 lekkerste zomerse platen op FM, DAB+ en online bij Qmusic
  Foto Getty Images

  Qmusic zendt van maandag 18 tot en met 21 juli de Top 500 van de zomer uit. Dit zijn de vijfhonderd meest zomerse platen uit de muziekgeschiedenis. Iedere dag is deze jaarlijkse hitlijst van de radiozender van 06.00 tot 19.00 uur te beluisteren. Summer Jam 2003 van The Underdog Project en The Sunclub leidde deze hitlijst vorig jaar. Wie dit jaar op de hoogste trede staat is donderdag even voor 19.00 uur op Qmusic te horen.

   

  Hoe kan je luisteren?

  Qmusic is in heel Nederland analoog via FM in de ether te beluisteren. Digitaal kan dit via het radionetwerk DAB+. Qmusic is ook bij de meeste providers – waaronder Ziggo, KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – in het zenderaanbod opgenomen. Daarnaast is de zender overal op de wereld – bijvoorbeeld op uw vakantieadres – online te beluisteren via de eigen website en de app van Qmusic, maar ook via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn.

  QmusicDPG MediaradioFMDAB+onlinemuziek

  Reacties

 1. TV-TIP De beentjes van Sint-Hildegard

  De beentjes van Sint-Hildegard
  NPO 1 om 21:18 uur
  In 35 jaar huwelijk met Gedda heeft Jan eigenlijk nooit iets zelf beslist. Na de dood van zijn schoonvader begint dat steeds meer te knagen: hij wil vrijheid. Jan maakt rare sprongen om dat te bereiken. Ondertussen voelt ook hun dochter Liesbeth zich gevangen in haar relatie.

  TV-TIP Bezorgd

  Bezorgd
  NPO 3 om 21:46 uur
  Iedereen die in de bezorgindustrie werkt probeert een goede toekomst veilig te stellen. Maar lukt dit ook met alle tekortkomingen van deze nieuwe economie?

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)