Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  De toon is gezet: opnieuw forse prijsverhoging tv en internet

  Veel abonnementen voor tv en internet worden in 2023 op jaarbasis tientallen euro's duurder. Dit keer is het Delta die de nieuwe prijzen bekend heeft gemaakt.
  Jarco Kriek
  22 november 2022
  comments 0
  De toon is gezet: opnieuw forse prijsverhoging tv en internet
  Foto Getty Images

  De prijsverhoging bij Delta Fiber-provider Delta is weliswaar minder hoog dan de nieuwe tarieven die Kabelnoord vorige week bekendmaakte, maar desondanks gaat het om een pittige stijging. De prijs van internetabonnementen via glasvezel stijgt met €2,50 per maand. Ook worden diverse tv- en beltarieven in prijs verhoogd.

   

  Internet

  Het internet basis abonnement met een maximale symmetrische internetsnelheid van 150Mbps gaat vanaf 1 januari €45,00 per maand kosten. Het opvolgende internetabonnement Extra met een maximale snelheid van 400Mbps wordt in prijs verhoogd naar €48,50 per maand. Het snelste gigabit internet abonnement gaat €52,50 per maand kosten.

   

  Meer prijsverhogingen

  Delta verhoogt tevens de prijs van enkele premium abonnementen. De prijzen van ESPN Compleet en Viaplay" target="_blank">Viaplay gaan met een euro per maand omhoog en respectievelijk €12,00 en €13,99 per maand kosten. Het basis telefoonabonnement gaat omhoog van 1 naar 2 euro per maand. Ook het startarief voor een belgesprek gaat omhoog. Het starttarief voor bellen in Nederland gaat met een eurocent naar €0,16 omhoog. Het Europees bellen wordt eveneens duurder omdat het starttarief met vier eurocent omhooggaat naar €0,19.

   

  Meer providers

  Naar verwachting past ook T-Mobile in januari de abonnementsprijzen aan. De twee grootste providers Ziggo en KPN voeren naar verwachting op 1 juli een prijsaanpassing door.

  Delta FiberDeltatvtelevisieInteractieve TVprijsverhogingabonnementinflatie

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)