Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  De toon is gezet: opnieuw forse prijsverhoging tv en internet

  Veel abonnementen voor tv en internet worden in 2023 op jaarbasis tientallen euro's duurder. Dit keer is het Delta die de nieuwe prijzen bekend heeft gemaakt.
  Jarco Kriek
  22 november 2022
  comments 0
  De toon is gezet: opnieuw forse prijsverhoging tv en internet
  Foto Getty Images

  De prijsverhoging bij Delta Fiber-provider Delta is weliswaar minder hoog dan de nieuwe tarieven die Kabelnoord vorige week bekendmaakte, maar desondanks gaat het om een pittige stijging. De prijs van internetabonnementen via glasvezel stijgt met €2,50 per maand. Ook worden diverse tv- en beltarieven in prijs verhoogd.

   

  Internet

  Het internet basis abonnement met een maximale symmetrische internetsnelheid van 150Mbps gaat vanaf 1 januari €45,00 per maand kosten. Het opvolgende internetabonnement Extra met een maximale snelheid van 400Mbps wordt in prijs verhoogd naar €48,50 per maand. Het snelste gigabit internet abonnement gaat €52,50 per maand kosten.

   

  Meer prijsverhogingen

  Delta verhoogt tevens de prijs van enkele premium abonnementen. De prijzen van ESPN Compleet en Viaplay gaan met een euro per maand omhoog en respectievelijk €12,00 en €13,99 per maand kosten. Het basis telefoonabonnement gaat omhoog van 1 naar 2 euro per maand. Ook het startarief voor een belgesprek gaat omhoog. Het starttarief voor bellen in Nederland gaat met een eurocent naar €0,16 omhoog. Het Europees bellen wordt eveneens duurder omdat het starttarief met vier eurocent omhooggaat naar €0,19.

   

  Meer providers

  Naar verwachting past ook T-Mobile in januari de abonnementsprijzen aan. De twee grootste providers Ziggo en KPN voeren naar verwachting op 1 juli een prijsaanpassing door.

  Delta FiberDeltatvtelevisieInteractieve TVprijsverhogingabonnementinflatie

  Reacties

 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview