Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  De toon is gezet: opnieuw forse prijsverhoging tv en internet

  Veel abonnementen voor tv en internet worden in 2023 op jaarbasis tientallen euro's duurder. Dit keer is het Delta die de nieuwe prijzen bekend heeft gemaakt.
  Jarco Kriek
  22 november 2022
  comments 0
  De toon is gezet: opnieuw forse prijsverhoging tv en internet
  Foto Getty Images

  De prijsverhoging bij Delta Fiber-provider Delta is weliswaar minder hoog dan de nieuwe tarieven die Kabelnoord vorige week bekendmaakte, maar desondanks gaat het om een pittige stijging. De prijs van internetabonnementen via glasvezel stijgt met €2,50 per maand. Ook worden diverse tv- en beltarieven in prijs verhoogd.

   

  Internet

  Het internet basis abonnement met een maximale symmetrische internetsnelheid van 150Mbps gaat vanaf 1 januari €45,00 per maand kosten. Het opvolgende internetabonnement Extra met een maximale snelheid van 400Mbps wordt in prijs verhoogd naar €48,50 per maand. Het snelste gigabit internet abonnement gaat €52,50 per maand kosten.

   

  Meer prijsverhogingen

  Delta verhoogt tevens de prijs van enkele premium abonnementen. De prijzen van ESPN Compleet en Viaplay gaan met een euro per maand omhoog en respectievelijk €12,00 en €13,99 per maand kosten. Het basis telefoonabonnement gaat omhoog van 1 naar 2 euro per maand. Ook het startarief voor een belgesprek gaat omhoog. Het starttarief voor bellen in Nederland gaat met een eurocent naar €0,16 omhoog. Het Europees bellen wordt eveneens duurder omdat het starttarief met vier eurocent omhooggaat naar €0,19.

   

  Meer providers

  Naar verwachting past ook T-Mobile in januari de abonnementsprijzen aan. De twee grootste providers Ziggo en KPN voeren naar verwachting op 1 juli een prijsaanpassing door.

  Delta FiberDeltatvtelevisieInteractieve TVprijsverhogingabonnementinflatie

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)