Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  De zon schijnt! Zomerse muziek verovert DAB+

  De zomer komt eraan, en dat betekent dat radiozenders weer de lekkerste zomerse platen uit de kast halen. Zo ook bij Sublime.
  Jarco Kriek
  14 juni 2022
  comments 1
  De zon schijnt! Zomerse muziek verovert DAB+
  Foto Getty Images

  Sublime heeft in Nederland een vrijwel landelijke dekking via het digitale radionetwerk DAB+. De radiozender is daarnaast in delen van Nederland ook via FM te beluisteren en heeft online via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn een wereldwijde dekking.

   

  Summertime Top 500

  Nu de komende dagen het kwik richting de dertig graden gaat stijgen, heeft Sublime besloten om een nieuwe editie van de Summertime Top 500 uit te zenden. De lijst wordt samengesteld door de luisteraars die online kunnen stemmen op hun vijf favoriete zomerse funk, soul, jazz, bossanova, salsa en reggae platen. In de vorige editie stond Buena Vista Social Club met Chan Chan op de eerste plaats, gevolgd door DJ Jazzy Jazz & The Fresh Prince (Summertime) en Bill Withers (Lovely Day). De Summertime Top 500 is vanaf woensdag 15 juni tot en met zaterdag 18 juni van 09.00 tot 19.00 uur op Sublime te beluisteren.

  DAB+onlineFMSublimeradiodigitaal

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: NK Afstanden

  Schaatsen: NK Afstanden
  NPO 1 om 18:20 uur
  Het was aan het begin van het schaatsseizoen nog de vraag wat de overstap naar Team Reggenborgh Patrick Roest zou brengen. Het antwoord weten we inmiddels: de absolute topvorm. Na de nationale allroundtitel en het goud op het EK Allround slijpt hij dit weekend zijn ijzers voor de NK Afstanden. De eerste horde: de 5.000 meter, waar hij concurrentie kan verwachten van onder anderen Beau Snellink, Kars Jansman en Marcel Bosker.

  TV-TIP Possessor

  Possessor
  Film 1 Premiere om 20:30 uur
  Tweede horrormysterie van Brandon Cronenberg _ zoon van regisseur David Cronenberg _ waarin Andrea Riseborough werkt voor een illegaal bedrijf dat een geheime technologie misbruikt om moorden te plegen via het lichaam van een ander.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)