Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  De zon schijnt! Zomerse muziek verovert DAB+

  De zomer komt eraan, en dat betekent dat radiozenders weer de lekkerste zomerse platen uit de kast halen. Zo ook bij Sublime.
  Jarco Kriek
  14 june 2022
  comments 1
  De zon schijnt! Zomerse muziek verovert DAB+
  Foto Getty Images

  Sublime heeft in Nederland een vrijwel landelijke dekking via het digitale radionetwerk DAB+. De radiozender is daarnaast in delen van Nederland ook via FM te beluisteren en heeft online via radio-apps als JUKE, radioNED en TuneIn een wereldwijde dekking.

   

  Summertime Top 500

  Nu de komende dagen het kwik richting de dertig graden gaat stijgen, heeft Sublime besloten om een nieuwe editie van de Summertime Top 500 uit te zenden. De lijst wordt samengesteld door de luisteraars die online kunnen stemmen op hun vijf favoriete zomerse funk, soul, jazz, bossanova, salsa en reggae platen. In de vorige editie stond Buena Vista Social Club met Chan Chan op de eerste plaats, gevolgd door DJ Jazzy Jazz & The Fresh Prince (Summertime) en Bill Withers (Lovely Day). De Summertime Top 500 is vanaf woensdag 15 juni tot en met zaterdag 18 juni van 09.00 tot 19.00 uur op Sublime te beluisteren.

  DAB+onlineFMSublimeradiodigitaal

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview