Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Deelnemers College Tour bekend

  Presentator Twan Huys heeft – naast de veelbesproken Tim Hofman – nog meer interessante gasten weten te strikken voor het nieuwe seizoen College Tour.
  Gijsbert de Fokkert
  13 april 2022
  comments 0
  Deelnemers College Tour bekend
  Roy Borghouts

  De aftrap van het nieuwe seizoen op 24 april is logischerwijs met Tim Hofman. De BOOS-presentator baarde dit jaar opzien in zijn online serie waarin hij seksueel wangedrag bij The Voice of Holland aankaartte. Ook Ireen Wüst schuift aan. Met dertien Olympische medailles is ze de meest succesvolle Nederlandse sporter op de Olympische Spelen ooit, niet in het minst omdat ze bij vijf opeenvolgende Olympische Spelen een gouden medaille wist te veroveren.

   

  Minst bekende gast

  Met Christine Lagarde heeft Twan Huys een grote vis op zijn stoel zitten. Zij moet als voorzitter van de Europese Centrale Bank zorgen voor een stabiele euro. Minder stabiel is het momenteel in Oekraïne; daar wordt met de 38-jarige Jamala over gesproken. Zij won in 2016 het Eurovisie Songfestival. Onafhankelijk kamerlid Pieter Omtzigt is de vijfde gast van het interviewprogramma. De minst bekende gast dit seizoen is tenslotte Lex Hoefsloot. Het bedrijf van deze 28-jarige ondernemer ontwikkelt een elektrische auto waar zonnepanelen in geïntegreerd zijn.

 1. TV-TIP Viewpoint

  Viewpoint
  Canvas om 21:25 uur
  Wanneer lerares Gemma Hillman in het niets verdwijnt en haar vriend Greg zich vreemd gaat gedragen, besluit detective Martin King zijn observatiepost op te zetten in het appartement van haar overbuurvrouw. Maar de getroebleerde King twijfelt al snel of hij wel kan vertrouwen op wat hij ziet.

  TV-TIP Ik vertrek

  Ik vertrek
  NPO 1 om 21:36 uur
  Steward Walter en farmaceutisch consultant Marcel leiden een onbekommerd leven. De donkere wolken drijven over als er in korte tijd een aantal dierbaren komt te overlijden, Walter zijn heup verbrijzelt en vervolgens in een burn-out schiet. Om de zon weer te laten schijnen, besluiten de heren een B&B te openen aan de Costa Blanca. Maar door financiële ellende moet het duo over op plan B.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)