Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Deelnemers College Tour bekend

  Presentator Twan Huys heeft – naast de veelbesproken Tim Hofman – nog meer interessante gasten weten te strikken voor het nieuwe seizoen College Tour.
  Gijsbert de Fokkert
  13 april 2022
  comments 0
  Deelnemers College Tour bekend
  Roy Borghouts

  De aftrap van het nieuwe seizoen op 24 april is logischerwijs met Tim Hofman. De BOOS-presentator baarde dit jaar opzien in zijn online serie waarin hij seksueel wangedrag bij The Voice of Holland aankaartte. Ook Ireen Wüst schuift aan. Met dertien Olympische medailles is ze de meest succesvolle Nederlandse sporter op de Olympische Spelen ooit, niet in het minst omdat ze bij vijf opeenvolgende Olympische Spelen een gouden medaille wist te veroveren.

   

  Minst bekende gast

  Met Christine Lagarde heeft Twan Huys een grote vis op zijn stoel zitten. Zij moet als voorzitter van de Europese Centrale Bank zorgen voor een stabiele euro. Minder stabiel is het momenteel in Oekraïne; daar wordt met de 38-jarige Jamala over gesproken. Zij won in 2016 het Eurovisie Songfestival. Onafhankelijk kamerlid Pieter Omtzigt is de vijfde gast van het interviewprogramma. De minst bekende gast dit seizoen is tenslotte Lex Hoefsloot. Het bedrijf van deze 28-jarige ondernemer ontwikkelt een elektrische auto waar zonnepanelen in geïntegreerd zijn.

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview