Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Deelnemers College Tour bekend

  Presentator Twan Huys heeft – naast de veelbesproken Tim Hofman – nog meer interessante gasten weten te strikken voor het nieuwe seizoen College Tour.
  Gijsbert de Fokkert
  13 april 2022
  comments 0
  Deelnemers College Tour bekend
  Roy Borghouts

  De aftrap van het nieuwe seizoen op 24 april is logischerwijs met Tim Hofman. De BOOS-presentator baarde dit jaar opzien in zijn online serie waarin hij seksueel wangedrag bij The Voice of Holland aankaartte. Ook Ireen Wüst schuift aan. Met dertien Olympische medailles is ze de meest succesvolle Nederlandse sporter op de Olympische Spelen ooit, niet in het minst omdat ze bij vijf opeenvolgende Olympische Spelen een gouden medaille wist te veroveren.

   

  Minst bekende gast

  Met Christine Lagarde heeft Twan Huys een grote vis op zijn stoel zitten. Zij moet als voorzitter van de Europese Centrale Bank zorgen voor een stabiele euro. Minder stabiel is het momenteel in Oekraïne; daar wordt met de 38-jarige Jamala over gesproken. Zij won in 2016 het Eurovisie Songfestival. Onafhankelijk kamerlid Pieter Omtzigt is de vijfde gast van het interviewprogramma. De minst bekende gast dit seizoen is tenslotte Lex Hoefsloot. Het bedrijf van deze 28-jarige ondernemer ontwikkelt een elektrische auto waar zonnepanelen in geïntegreerd zijn.

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)