Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta en Caiway niet samen verder

  Delta en Caiway zijn beide dienstenaanbieders die onder het bedrijf Delta Fiber vallen. Maar van het samenvoegen van beide merknamen is voorlopig geen sprake.
  Jarco Kriek
  10 november 2021
  comments 10
  Delta en Caiway niet samen verder
  Foto Getty Images

  Delta begon gisteren met de eerste landelijke reclamecampagne. Het bedrijf gaat hiermee de strijd met andere landelijke aanbieders als Ziggo en KPN aan. Het groter in de markt zetten van de merknaam Delta door Delta Fiber roept de vraag op of het in de planning staat dat Caiway als zelfstandige merknaam binnen Delta Fiber gaat verdwijnen en wordt samengevoegd met Delta.

   

  Geen verandering

  De situatie blijft zoals die nu is, zegt woordvoerder Levi Bosselaar namens Delta Fiber naar aanleiding van vragen van Totaal TV. "Delta en Caiway zijn twee aparte merken met beide eigen campagnes. Onze merken bieden diensten in verschillende samenstellingen en met eigen kenmerken. Dat Delta nu een landelijke tv-campagne start, staat dus los van de campagnes van Caiway."

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeaktvtelevisieinternetglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)