Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta en Caiway niet samen verder

  Delta en Caiway zijn beide dienstenaanbieders die onder het bedrijf Delta Fiber vallen. Maar van het samenvoegen van beide merknamen is voorlopig geen sprake.
  Jarco Kriek
  10 november 2021
  comments 10
  Delta en Caiway niet samen verder
  Foto Getty Images

  Delta begon gisteren met de eerste landelijke reclamecampagne. Het bedrijf gaat hiermee de strijd met andere landelijke aanbieders als Ziggo en KPN aan. Het groter in de markt zetten van de merknaam Delta door Delta Fiber roept de vraag op of het in de planning staat dat Caiway als zelfstandige merknaam binnen Delta Fiber gaat verdwijnen en wordt samengevoegd met Delta.

   

  Geen verandering

  De situatie blijft zoals die nu is, zegt woordvoerder Levi Bosselaar namens Delta Fiber naar aanleiding van vragen van Totaal TV. "Delta en Caiway zijn twee aparte merken met beide eigen campagnes. Onze merken bieden diensten in verschillende samenstellingen en met eigen kenmerken. Dat Delta nu een landelijke tv-campagne start, staat dus los van de campagnes van Caiway."

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeaktvtelevisieinternetglasvezel

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)