Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta en Caiway niet samen verder

  Delta en Caiway zijn beide dienstenaanbieders die onder het bedrijf Delta Fiber vallen. Maar van het samenvoegen van beide merknamen is voorlopig geen sprake.
  Jarco Kriek
  10 november 2021
  comments 10
  Delta en Caiway niet samen verder
  Foto Getty Images

  Delta begon gisteren met de eerste landelijke reclamecampagne. Het bedrijf gaat hiermee de strijd met andere landelijke aanbieders als Ziggo en KPN aan. Het groter in de markt zetten van de merknaam Delta door Delta Fiber roept de vraag op of het in de planning staat dat Caiway als zelfstandige merknaam binnen Delta Fiber gaat verdwijnen en wordt samengevoegd met Delta.

   

  Geen verandering

  De situatie blijft zoals die nu is, zegt woordvoerder Levi Bosselaar namens Delta Fiber naar aanleiding van vragen van Totaal TV. "Delta en Caiway zijn twee aparte merken met beide eigen campagnes. Onze merken bieden diensten in verschillende samenstellingen en met eigen kenmerken. Dat Delta nu een landelijke tv-campagne start, staat dus los van de campagnes van Caiway."

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeaktvtelevisieinternetglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP MasterChef Australië: Dessert Masters

  MasterChef Australië: Dessert Masters
  Net5 om 19:30 uur
  De bejubelde Australische MasterChef-franchise wordt uitgebreid met een nieuwe gang. Onder leiding van Melissa Leong en Amaury Guichon kruisen in Dessert Masters tien bekende en minder bekende patissiers de gardes om het beste dessert uit hun bakblik te toveren. Onder hen Reynold Poernomo, de toetjeskoning die het in het zevende seizoen van MasterChef nog tot de vierde plek wist te schoppen. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van dessertbar KOI in Sydney.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (v): Nederland - België

  Voetbal: Nations League (v): Nederland - België
  NPO 3 om 20:23 uur
  In een groep met regerend Europees kampioen en verliezend WK-finalist Engeland wisten de Nederlandse dames bij de start van de eerste Nations League voor vrouwen al dat ze zich geen enkele misstap konden veroor­loven. Alleen de winnaar van de groep houdt immers kans op een ticket voor de Spelen. Toch ging het al in de eerste wedstrijd tegen België mis. Maar Oranje rechtte haar rug, en schopte het na vier wedstrijden tot de virtuele groepswinst. De laatste horde: die dekselse Red Flames.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)