Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta en Caiway niet samen verder

  Delta en Caiway zijn beide dienstenaanbieders die onder het bedrijf Delta Fiber vallen. Maar van het samenvoegen van beide merknamen is voorlopig geen sprake.
  Jarco Kriek
  10 november 2021
  comments 10
  Delta en Caiway niet samen verder
  Foto Getty Images

  Delta begon gisteren met de eerste landelijke reclamecampagne. Het bedrijf gaat hiermee de strijd met andere landelijke aanbieders als Ziggo en KPN aan. Het groter in de markt zetten van de merknaam Delta door Delta Fiber roept de vraag op of het in de planning staat dat Caiway als zelfstandige merknaam binnen Delta Fiber gaat verdwijnen en wordt samengevoegd met Delta.

   

  Geen verandering

  De situatie blijft zoals die nu is, zegt woordvoerder Levi Bosselaar namens Delta Fiber naar aanleiding van vragen van Totaal TV. "Delta en Caiway zijn twee aparte merken met beide eigen campagnes. Onze merken bieden diensten in verschillende samenstellingen en met eigen kenmerken. Dat Delta nu een landelijke tv-campagne start, staat dus los van de campagnes van Caiway."

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeaktvtelevisieinternetglasvezel

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)