Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta en Caiway niet samen verder

  Delta en Caiway zijn beide dienstenaanbieders die onder het bedrijf Delta Fiber vallen. Maar van het samenvoegen van beide merknamen is voorlopig geen sprake.
  Jarco Kriek
  10 november 2021
  comments 10
  Delta en Caiway niet samen verder
  Foto Getty Images

  Delta begon gisteren met de eerste landelijke reclamecampagne. Het bedrijf gaat hiermee de strijd met andere landelijke aanbieders als Ziggo en KPN aan. Het groter in de markt zetten van de merknaam Delta door Delta Fiber roept de vraag op of het in de planning staat dat Caiway als zelfstandige merknaam binnen Delta Fiber gaat verdwijnen en wordt samengevoegd met Delta.

   

  Geen verandering

  De situatie blijft zoals die nu is, zegt woordvoerder Levi Bosselaar namens Delta Fiber naar aanleiding van vragen van Totaal TV. "Delta en Caiway zijn twee aparte merken met beide eigen campagnes. Onze merken bieden diensten in verschillende samenstellingen en met eigen kenmerken. Dat Delta nu een landelijke tv-campagne start, staat dus los van de campagnes van Caiway."

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeaktvtelevisieinternetglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP The Age of Nature

  The Age of Nature
  NPO 2 om 17:06 uur
  Droogte, hitte, overstromingen en slagregen; je hoeft de krant niet open te slaan of de doemscenario’s over het veranderende klimaat slaan je om de oren. Het driedelige The Age of Nature laat zien dat het niet enkel kommer en kwel in klimaatland is. Zo zit het zeewater rond het zo goed als uitgestorven atol Bikini in de Grote Oceaan zestig jaar na de Amerikaanse atoomproeven weer vol leven.

  TV-TIP Vier Handen Op Eén Buik

  Vier Handen Op Eén Buik
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het verliefde stel Sharona (19) en Arjan (38) zijn nog geen twee maanden samen wanneer Sharona zwanger blijkt te zijn. Het stel zit nog niet helemaal op een lijn als het gaat om de opvoeding van hun baby. Volgens Sharona is Arjan namelijk te lief voor zijn twee andere kinderen. Journalist Anna van den Breemer en presentator Özcan Akyol staan de aanstaande ouders bij in de hectische tijd op weg naar het ouderschap.

  Interview