Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta Fiber sneller met aanleg glasvezel, KPN loopt iets achter

  Delta Fiber loopt iets voor op het zelfgemaakte schema van uitrol van glasvezel. Hierdoor is eerder toegang tot twee miljoen woningen gerealiseerd.
  Jarco Kriek
  10 juni 2023
  comments 5
  Delta Fiber sneller met aanleg glasvezel, KPN loopt iets achter

  Delta Fiber wil als eerste stap toegang tot twee miljoen woningen met eigen glasvezel realiseren. Het bedrijf wilde deze mijlpaal medio 2025 bereikt hebben. CEO Marco Visser laat nu weten dat het bedrijf voorloopt op dit uitrolschema. Delta Fiber gaat zoals het nu lijkt al eind 2024 de twee miljoenste woning toegang verlenen op het eigen glasvezelnetwerk.

   

  KPN

  Anders is dit bij KPN. Eerder liet het bedrijf weten dat het in 2026 toegang tot 80 procent van woningen gerealiseerd wil hebben. Naar nu blijkt loopt KPN wat achter op dit schema. Op het Insight congres van Telecompaper werd voor het eerst gemeld dat dit misschien pas in 2027 een feit is.

  Delta FiberDeltaCaiwayKPNKPN NetwerkNLGlaspoortglasvezelaanlegtvtelevisieinternet

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview