Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta hangt forse prijskaart aan 5 Gb/s internet

  Het snelste internet van Nederland wordt ook direct het duurste voor de Nederlandse consument. Delta heeft de prijs van het nieuwe 5 Gb/s-abonnement bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  16 oktober 2023
  comments 0
  Delta hangt forse prijskaart aan 5 Gb/s internet
  Foto Getty Images

  Waar KPN voor het binnenkort te leveren 4 Gb/s-abonnement een prijs van €67,50 per maand berekent, gaat de extra 1 Gb/s snelheid bij het snelste abonnement van Nederland bij Delta veel geld kosten. Delta heeft de prijs van het 5 Gb/s-abonnement namelijk op 125 euro per maand vastgesteld. De eerste acht maanden betaalt de abonnee ‘slechts’ €97,50 voor dit abonnement.

   

  Mobiel

  Delta levert bij het nu aangekondigde 5 Gb/s-abonnement echter wel automatisch een 5G mobiel abonnement met onbeperkte data, het zogenaamde Unlimited Mobiel abonnement. Ook krijgt de abonnee bij het afsluiten van het internetabonnement de eerste acht maanden gratis Interactieve TV door Delta geleverd. Het is onduidelijk of Delta op enig moment met een goedkopere abonnementsvorm komt waarbij alleen het vaste internetabonnement met 5 Gb/s snelheid wordt geleverd.

   

  Actieprijs

  De prijsstelling van €97,50 voor de eerste acht maanden van het 5 Gb/s-abonnement is door Delta niet zomaar uit de lucht gegrepen. De korting van €27,50 komt overeen met de prijs van het Unlimited Mobiel abonnement dat Delta voor vaste klanten hanteert. Mocht er op enig moment een los 5 Gb/s-abonnement beschikbaar komen, dan is het aannemelijk dat de prijs hiervan €97,50 of een fractie hoger wordt.

  DeltaDelta Fiberglasvezelinternetmultigigabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview