Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Delta hangt forse prijskaart aan 5 Gb/s internet

    Het snelste internet van Nederland wordt ook direct het duurste voor de Nederlandse consument. Delta heeft de prijs van het nieuwe 5 Gb/s-abonnement bekendgemaakt.
    Jarco Kriek
    16 oktober 2023
    comments 0
    Delta hangt forse prijskaart aan 5 Gb/s internet
    Foto Getty Images

    Waar KPN voor het binnenkort te leveren 4 Gb/s-abonnement een prijs van €67,50 per maand berekent, gaat de extra 1 Gb/s snelheid bij het snelste abonnement van Nederland bij Delta veel geld kosten. Delta heeft de prijs van het 5 Gb/s-abonnement namelijk op 125 euro per maand vastgesteld. De eerste acht maanden betaalt de abonnee ‘slechts’ €97,50 voor dit abonnement.

     

    Mobiel

    Delta levert bij het nu aangekondigde 5 Gb/s-abonnement echter wel automatisch een 5G mobiel abonnement met onbeperkte data, het zogenaamde Unlimited Mobiel abonnement. Ook krijgt de abonnee bij het afsluiten van het internetabonnement de eerste acht maanden gratis Interactieve TV door Delta geleverd. Het is onduidelijk of Delta op enig moment met een goedkopere abonnementsvorm komt waarbij alleen het vaste internetabonnement met 5 Gb/s snelheid wordt geleverd.

     

    Actieprijs

    De prijsstelling van €97,50 voor de eerste acht maanden van het 5 Gb/s-abonnement is door Delta niet zomaar uit de lucht gegrepen. De korting van €27,50 komt overeen met de prijs van het Unlimited Mobiel abonnement dat Delta voor vaste klanten hanteert. Mocht er op enig moment een los 5 Gb/s-abonnement beschikbaar komen, dan is het aannemelijk dat de prijs hiervan €97,50 of een fractie hoger wordt.

    DeltaDelta Fiberglasvezelinternetmultigigabonnement

    Reacties

  1. TV-TIP Pawn Stars

    Pawn Stars
    RTL 7 om 15:00 uur
    Mensen die geld nodig hebben doen de gekste dingen, en de heren van Pawn Stars hebben door de jaren heen al heel wat maffe lui én bizarre voorwerpen gezien. Rick, Chumlee en Corey kijken terug op de meest bijzondere items die ze in de lange geschiedenis van Pawn Stars zijn tegengekomen. In de opener van het seizoen gaat Rick uit zijn plaat door een wonderlijke diamant: deze is gemaakt van koolstof uit een paar haren van componist Ludwig van Beethoven.

    TV-TIP Pretty Woman

    Pretty Woman
    RTL 8 om 20:25 uur
    Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

    Interview