Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta test verbeteringen televisie

  Delta Fiber is bezig met het verbeteren van het tv-platform. Deze IPTV dienst wordt gebruikt onder de eigen merknamen Delta en Caiway.
  Jarco Kriek
  27 juli 2023
  comments 2
  Delta test verbeteringen televisie

  Bij Delta is op voorkeuzekanaal 701 al enige tijd een demokanaal beschikbaar waar Delta Fiber mogelijke vernieuwingen test. Dit kan leiden – maar dat is niet zeker – tot uitbreiding van het huidige tv-platform dat op glasvezelnetwerken wordt geleverd aan klanten van Delta en Caiway. Dit bevestigt Delta Fiber aan Totaal TV.

   

  Optimaliseren

  “Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van onze diensten waaronder uiteraard ook televisie. Hiervoor worden verschillende tools ingezet door onze specialisten om uitvoerig te testen voordat we optimalisaties doorvoeren op alle zenders. Het demokanaal is één van de mogelijkheden om dit te doen”, zegt woordvoerder Ruud Stijnman over het demokanaal.

   

  Inhaalslag

  Vergeleken met de tv-platforms van Ziggo en KPN ligt het platform dat Delta Fiber gebruikt achter wat betreft de technische mogelijkheden. Het is hierdoor niet wonderlijk dat getracht wordt het tv-platform dat voor Delta en Caiway wordt gebruikt naar een hogere kwaliteitstandaard te brengen.

  Delta FiberDeltaCaiwayInteractieve TVglasvezeltvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)