Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta test verbeteringen televisie

  Delta Fiber is bezig met het verbeteren van het tv-platform. Deze IPTV dienst wordt gebruikt onder de eigen merknamen Delta en Caiway.
  Jarco Kriek
  27 juli 2023
  comments 2
  Delta test verbeteringen televisie

  Bij Delta is op voorkeuzekanaal 701 al enige tijd een demokanaal beschikbaar waar Delta Fiber mogelijke vernieuwingen test. Dit kan leiden – maar dat is niet zeker – tot uitbreiding van het huidige tv-platform dat op glasvezelnetwerken wordt geleverd aan klanten van Delta en Caiway. Dit bevestigt Delta Fiber aan Totaal TV.

   

  Optimaliseren

  “Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van onze diensten waaronder uiteraard ook televisie. Hiervoor worden verschillende tools ingezet door onze specialisten om uitvoerig te testen voordat we optimalisaties doorvoeren op alle zenders. Het demokanaal is één van de mogelijkheden om dit te doen”, zegt woordvoerder Ruud Stijnman over het demokanaal.

   

  Inhaalslag

  Vergeleken met de tv-platforms van Ziggo en KPN ligt het platform dat Delta Fiber gebruikt achter wat betreft de technische mogelijkheden. Het is hierdoor niet wonderlijk dat getracht wordt het tv-platform dat voor Delta en Caiway wordt gebruikt naar een hogere kwaliteitstandaard te brengen.

  Delta FiberDeltaCaiwayInteractieve TVglasvezeltvtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview