Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta verbetert 4K-decoder naar nieuwe firmwareversie

  Niet alleen Ziggo en KPN verbeteren de eigen bruikleendecoders door nieuwe firmware uit te brengen, ook Delta Fiber-provider Delta doet dit.
  Jarco Kriek
  18 januari 2024
  comments 1
  Delta verbetert 4K-decoder naar nieuwe firmwareversie
  Foto Getty Images

  Delta heeft nieuwe firmware uitgebracht voor de Aria7x en Kamai7x bruikleendecoders. Deze decoders zijn door de nieuwe firmware van versie 5 naar versie 6 opgewaardeerd. Delta is achter de schermen overigens bezig met een gebruikerstest van een nieuwe decoder die op het Android TV 12-platform functioneert. Delta volgt hiermee KPN en Odido die op dit moment bij nieuwe abonnementen een op Android TV functionerende decoder leveren.

   

  Wat zijn de verbeteringen?

  In de firmwareversie 6.0.2 voor de Aria7x en Kamai7x decoders zijn onder meer de volgende wijzigingen doorgevoerd:

   

  • Bij terug en doorspoelen kun je zien hoe ver dit in tijd is
  • Indicatie live toegevoegd, staat aan wanneer je live kijkt, grijs bij begin gemist/opname
  • Indicatiebalk voor de resterende tijd is nu breder
  • Op de indicatiebalk wordt de actuele tijd getoond
  Delta FiberDeltatvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview