Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta verbetert Interactieve TV en ‘kijken zonder kastje’

  Delta heeft updates uitgebracht voor diverse apparaten waarmee via Interactieve TV naar tv- en videocontent gekeken kan worden.
  Jarco Kriek
  9 oktober 2023
  comments 0
  Delta verbetert Interactieve TV en ‘kijken zonder kastje’
  Foto Getty Images

  Delta Fiber brengt maandelijks updates uit voor producten van provider Delta. Deze zijn meestal nodig om geconstateerde fouten (bugs) op te lossen. Delta is niet de enige provider die dergelijke updates uitbrengt. Ziggo doet dit op periodieke basis voor de eigen bruikleendecoders en apps. KPN brengt voor oudere bruikleendecoders en apps op regelmatige basis en voor de nieuwe TV+ bruikleendecoder zelfs iedere twee weken een nieuw update uit.

   

  Apparaten

  Delta Fiber heeft in oktober een nieuwe update voor de bruikleendecoder voor Interactieve TV uitgebracht. Ook de apps voor mobiele apparaten waarmee zonder gebruik van een decoder naar tv- en videocontent gekeken kan worden zijn verbeterd. Dit geldt ook voor de Smart TV-app voor het WebOS platform van LG. De apps voor de mediaspelers met Android TV en tvOS van Apple TV hebben geen updates gehad.

  Delta FiberDeltatvtelevisiedecoderbruikleendecoderkijken zonder kastjefirmwarefirmware-updateapp

  Reacties

 1. TV-TIP vtwonen: Weer Verliefd op je Huis

  vtwonen: Weer Verliefd op je Huis
  SBS6 om 18:55 uur
  Kees Tol en zijn team schieten Gerlinda en Sanne te hulp. Het stel is blij met hun vrijstaande huis, maar ze worden het niet eens over de indeling. Zelfs na twee verbouwingen zijn ze nog niet helemaal tevreden. Ze willen beiden een andere stijl, dus lopen de ergernissen hoog op. Kees probeert de moed er weer in te krijgen, en pakt het grootste probleem aan: een open trap waar ook een houtkachel onder staat.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

  Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
  Net5 om 20:00 uur
  In deze tweede Pirates of the Caribbean-film heeft piraat Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) een schuld openstaan bij Davy Jones (Bill Nighy), de ondode kapitein van het spookschip The Flying Dutchman. Om die schuld te vereffenen moet Sparrow het hart van Davy Jones vinden. Lukt dit niet, dan zal Jack voor eeuwig moeten boeten.

  Interview