Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta verbetert tv kijken zonder decoder

  Provider Delta is onderdeel van Delta Fiber. Om de diensten te vereenvoudigen biedt Delta klanten de mogelijkheid om tv te kijken zonder decoder.
  Jarco Kriek
  22 januari 2024
  comments 3
  Delta verbetert tv kijken zonder decoder
  Foto Getty Images

  Het kijken zonder decoder wordt ook wel ‘kijken zonder kastje’ genoemd. Om tv- en videocontent van een provider te bekijken kan de abonnee een app gebruiken voor onder meer een mediaspeler en Smart TV. Niet alleen Delta, maar ook de belangrijkste concurrenten Ziggo, KPN en Odido bieden deze service als gratis aanvullende dienst bij een tv-abonnement.

   

  Updates

  Delta heeft verbeteringen aangekondigd voor de apps voor ondersteunde modellen televisies van fabrikant LG. Ook de apps voor de online mediaspelers functionerend op het Android TV/Google TV-platform evenals het tvOS-platform voor Apple TV zijn door Delta verbeterd.

  DeltaDelta FiberonlineOTTtvtelevisieappSmart TVonline mediaspelerAndroid TVGoogle TVApple TV

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview