Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta verbetert tv-aanbod met grote update

  Delta heeft een grote update uitgevoerd op het tv-platform, waardoor de geleverde diensten meer in lijn komen met die van concurrenten als Ziggo, KPN en Odido.
  Jarco Kriek
  7 december 2023
  comments 1
  Delta verbetert tv-aanbod met grote update
  Foto Getty Images

  Delta – onderdeel van Delta Fiber Nederland – heeft bij tientallen zenders Dolby Digital-geluid aan de stream toegevoegd. Dit is onder meer het geval bij de tien belangrijkste zenders van Nederland afkomstig van NPO, RTL Nederland en Talpa Network. Daarnaast zijn de kanalen NPO 1, NPO 2 en NPO 3 met gesproken ondertiteling – de zogenaamde GOS-varianten – nu in het aanbod van Delta beschikbaar.

   

  Meer marktconform

  Met de update maakt Delta zijn tv-platform meer gelijk met dat van concurrenten als Ziggo, KPN en Odido. Dit was nodig omdat Delta als provider op de open glasvezelnetwerken van Delta Fiber nu te maken krijgt met meer concurrentie van providers als Odido en Freedom Internet. Veel providers leveren namelijk al enige tijd de belangrijkste kanalen met Dolby Digital geluidstream en hebben GOS-kanalen van NPO in het aanbod.

  DeltaDelta FibertvtelevisieInteractieve TVglasvezelDolby DigitalgeluidGOSgesproken ondertuteling

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)