Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta verhoogt internetsnelheid

  Delta is begonnen met het verhogen van de internetsnelheid bij abonnementen waarbij diensten via coax HFC-netwerken worden geleverd.
  Jarco Kriek
  23 juni 2023
  comments 0
  Delta verhoogt internetsnelheid
  Foto Getty Images

  De snelheidsverhoging was eerder al door Delta-eigenaar Delta Fiber aangekondigd. Het bedrijf meldde het snellere internet bij coaxabonnementen enkele weken geleden gelijktijdig met de jaarlijkse prijsverhoging.

   

  Eerder

  Ondanks dat de prijsverhoging pas op 1 juli effectief wordt, heeft Delta de internetsnelheid een week eerder al doorgevoerd. In veel gevallen hoeft de abonnee niets te doen om sneller te kunnen internetten. Als sneller internet nog niet wordt waargenomen, is het raadzaam om de modem te herstarten.

  Delta FiberDeltainternetinternetsnelheid

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview