Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta waardeert geluid tv-zenders op

  De totale tv-beleving bestaat niet alleen uit goed beeld. Ook het geluid is van groot belang om optimaal van een film, serie of programma te genieten. Dit onderkent Delta nu ook.
  Jarco Kriek
  27 october 2021
  comments 3
  Delta waardeert geluid tv-zenders op
  Foto Getty Images

  Delta is onderdeel van het bedrijf Delta Fiber en biedt in meerdere delen van Nederland – waaronder Zeeland – vaste diensten zoals tv en internet aan. Delta is al enige tijd bezig met het verhogen van de bandbreedte bij de audiostream van tv-zenders. Meer bandbreedte zorgt voor een betere geluidskwaliteit, dus bij tv-zenders eveneens voor een betere beeldbeleving.

   

  Nieuwe reeks zenders

  De volgende tv-zenders worden vanaf nu met een audiobandbreedte van 256kbps met de AAC codec door Delta aan klanten aangeboden: RTL Z, SBS9, Comedy Central, TLC, Spike, BBC First, ID, MTV, Eurosport en National Geo Wild.

  Delta FiberDeltaEQTtvtelevisieInteractieve TVgeluidbandbreedte

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)