Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta waardeert geluid tv-zenders op

  De totale tv-beleving bestaat niet alleen uit goed beeld. Ook het geluid is van groot belang om optimaal van een film, serie of programma te genieten. Dit onderkent Delta nu ook.
  Jarco Kriek
  27 october 2021
  comments 3
  Delta waardeert geluid tv-zenders op
  Foto Getty Images

  Delta is onderdeel van het bedrijf Delta Fiber en biedt in meerdere delen van Nederland – waaronder Zeeland – vaste diensten zoals tv en internet aan. Delta is al enige tijd bezig met het verhogen van de bandbreedte bij de audiostream van tv-zenders. Meer bandbreedte zorgt voor een betere geluidskwaliteit, dus bij tv-zenders eveneens voor een betere beeldbeleving.

   

  Nieuwe reeks zenders

  De volgende tv-zenders worden vanaf nu met een audiobandbreedte van 256kbps met de AAC codec door Delta aan klanten aangeboden: RTL Z, SBS9, Comedy Central, TLC, Spike, BBC First, ID, MTV, Eurosport en National Geo Wild.

  Delta FiberDeltaEQTtvtelevisieInteractieve TVgeluidbandbreedte

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)