Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta waardeert geluid tv-zenders op

  De totale tv-beleving bestaat niet alleen uit goed beeld. Ook het geluid is van groot belang om optimaal van een film, serie of programma te genieten. Dit onderkent Delta nu ook.
  Jarco Kriek
  27 oktober 2021
  comments 3
  Delta waardeert geluid tv-zenders op
  Foto Getty Images

  Delta is onderdeel van het bedrijf Delta Fiber en biedt in meerdere delen van Nederland – waaronder Zeeland – vaste diensten zoals tv en internet aan. Delta is al enige tijd bezig met het verhogen van de bandbreedte bij de audiostream van tv-zenders. Meer bandbreedte zorgt voor een betere geluidskwaliteit, dus bij tv-zenders eveneens voor een betere beeldbeleving.

   

  Nieuwe reeks zenders

  De volgende tv-zenders worden vanaf nu met een audiobandbreedte van 256kbps met de AAC codec door Delta aan klanten aangeboden: RTL Z, SBS9, Comedy Central, TLC, Spike, BBC First, ID, MTV, Eurosport en National Geo Wild.

  Delta FiberDeltaEQTtvtelevisieInteractieve TVgeluidbandbreedte

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)