Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta waardeert geluid tv-zenders op

  De totale tv-beleving bestaat niet alleen uit goed beeld. Ook het geluid is van groot belang om optimaal van een film, serie of programma te genieten. Dit onderkent Delta nu ook.
  Jarco Kriek
  27 oktober 2021
  comments 3
  Delta waardeert geluid tv-zenders op
  Foto Getty Images

  Delta is onderdeel van het bedrijf Delta Fiber en biedt in meerdere delen van Nederland – waaronder Zeeland – vaste diensten zoals tv en internet aan. Delta is al enige tijd bezig met het verhogen van de bandbreedte bij de audiostream van tv-zenders. Meer bandbreedte zorgt voor een betere geluidskwaliteit, dus bij tv-zenders eveneens voor een betere beeldbeleving.

   

  Nieuwe reeks zenders

  De volgende tv-zenders worden vanaf nu met een audiobandbreedte van 256kbps met de AAC codec door Delta aan klanten aangeboden: RTL Z, SBS9, Comedy Central, TLC, Spike, BBC First, ID, MTV, Eurosport en National Geo Wild.

  Delta FiberDeltaEQTtvtelevisieInteractieve TVgeluidbandbreedte

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)