Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta wijzigt zenderaanbod glasvezel: TV5 exit

  Delta voert op 1 januari een grootschalige wijziging door in het zenderaanbod bij Interactieve TV via glasvezel. Opvallend is het vertrek van de Franse zender TV5.
  Jarco Kriek
  22 november 2022
  comments 0
  Delta wijzigt zenderaanbod glasvezel: TV5 exit
  Foto Getty Images

  Delta sleutelt vooral aan het zenderaanbod van het instappakket, dat de provider het ‘50+ pakket’ noemt. Op 1 januari verschijnen in het aanbod de nieuwe zenders FilmBox, ONS, 192TV, TV Oranje, Stingray Classica, Schlager TV, NDR, RTL, TRT Turk, Secret Circle en XITE. Enkele van deze zenders worden op dit moment door Delta in aanvullende pakketten aangeboden. De zenders, JENZ, Mezzo, TV5 Monde en Playboy TV Europe verdwijnen uit dit instappakket. 100%NL TV en NPO 2 Extra verhuizen naar het ‘120+ zenders’ pakket.

   

  Aanvullende pakketten

  In het ‘90+ zenders’ pakket zijn de kanalen Dusk Deluxe en Penthouse TV nieuw en verdwijnen de zenders Nautical Channel, Babes TV en Pure Babes. In het meest uitgebreide zenderpakket ‘120+ zenders’ worden ook wijzigingen doorgevoerd. Nieuw zijn de zenders 2M, Antena 3, CBBC, CNBC Europe, Fox News Channel en Mediaset Italia. De zenders Extreme Sports (per 1 juni 2023), SWR en Phoenix CNE vervallen in dit pakket. De wijzingen in goedkopere abonnementen worden ook bij de duurdere pakketten doorgevoerd.

   

  Hier vindt u het complete zenderoverzicht van Delta per 1 januari.

  Delta FiberDeltatvtelevisiezenderaanbodzenderwijziging

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)