Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta wijzigt zenderaanbod glasvezel: TV5 exit

  Delta voert op 1 januari een grootschalige wijziging door in het zenderaanbod bij Interactieve TV via glasvezel. Opvallend is het vertrek van de Franse zender TV5.
  Jarco Kriek
  22 november 2022
  comments 0
  Delta wijzigt zenderaanbod glasvezel: TV5 exit
  Foto Getty Images

  Delta sleutelt vooral aan het zenderaanbod van het instappakket, dat de provider het ‘50+ pakket’ noemt. Op 1 januari verschijnen in het aanbod de nieuwe zenders FilmBox, ONS, 192TV, TV Oranje, Stingray Classica, Schlager TV, NDR, RTL, TRT Turk, Secret Circle en XITE. Enkele van deze zenders worden op dit moment door Delta in aanvullende pakketten aangeboden. De zenders, JENZ, Mezzo, TV5 Monde en Playboy TV Europe verdwijnen uit dit instappakket. 100%NL TV en NPO 2 Extra verhuizen naar het ‘120+ zenders’ pakket.

   

  Aanvullende pakketten

  In het ‘90+ zenders’ pakket zijn de kanalen Dusk Deluxe en Penthouse TV nieuw en verdwijnen de zenders Nautical Channel, Babes TV en Pure Babes. In het meest uitgebreide zenderpakket ‘120+ zenders’ worden ook wijzigingen doorgevoerd. Nieuw zijn de zenders 2M, Antena 3, CBBC, CNBC Europe, Fox News Channel en Mediaset Italia. De zenders Extreme Sports (per 1 juni 2023), SWR en Phoenix CNE vervallen in dit pakket. De wijzingen in goedkopere abonnementen worden ook bij de duurdere pakketten doorgevoerd.

   

  Hier vindt u het complete zenderoverzicht van Delta per 1 januari.

  Delta FiberDeltatvtelevisiezenderaanbodzenderwijziging

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)