Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta gaat als landelijke aanbieder strijd met Ziggo en KPN aan

  Delta gaat zich vanaf nu als landelijke aanbieder van vaste diensten profileren. Eigenaar Delta Fiber begint hiervoor een grootschalige reclamecampagne.
  Jarco Kriek
  9 november 2021
  comments 2
  Delta gaat als landelijke aanbieder strijd met Ziggo en KPN aan

  Het is vandaag voor het eerst dat op landelijke tv- en radiozenders een commercial van Delta te zien of horen is. Met de nieuwe ‘Wij Zijn Delta’-reclamecampagne kiest de aanbieder voor deze nieuwe aanpak nu het bedrijf via een aansluiting in een miljoen woningen en bedrijven de diensten tv en internet kan leveren.

   

  Naar twee miljoen

  "Nu we toewerken naar twee miljoen glasvezelaansluitingen in Nederland, willen we ons graag aan iedereen voorstellen die ons nog niet kent. Het gaat snel met de glasvezelaanleg in ons land. In de komende vier jaar willen we het aantal aansluitingen hebben verdubbeld. Dat gaat om 25 procent van Nederland", zegt CCO Ludolf Rasterhoff van Delta.

   

  Concurrentie

  Met de nieuwe en eerste landelijke campagne gaat Delta – dat onderdeel van Delta Fiber is – de concurrentie met andere landelijke aanbieders als Ziggo, KPN en T-Mobile aan. Delta Fiber is op dit moment volledig eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Maar als media-autoriteiten akkoord gaan, verkoopt EQT de helft van de aandelen aan het Amerikaanse investeringsbedrijf Stonepeak. Hierdoor krijgt Delta Fiber meer financiële slagkracht om niet alleen zelf meer glasvezelaansluitingen te realiseren, maar ook om zich nog meer als landelijke dienstenaanbieder te profileren.

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeakglasvezeltvtelevisieinternetconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)