Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta gaat als landelijke aanbieder strijd met Ziggo en KPN aan

  Delta gaat zich vanaf nu als landelijke aanbieder van vaste diensten profileren. Eigenaar Delta Fiber begint hiervoor een grootschalige reclamecampagne.
  Jarco Kriek
  9 november 2021
  comments 2
  Delta gaat als landelijke aanbieder strijd met Ziggo en KPN aan

  Het is vandaag voor het eerst dat op landelijke tv- en radiozenders een commercial van Delta te zien of horen is. Met de nieuwe ‘Wij Zijn Delta’-reclamecampagne kiest de aanbieder voor deze nieuwe aanpak nu het bedrijf via een aansluiting in een miljoen woningen en bedrijven de diensten tv en internet kan leveren.

   

  Naar twee miljoen

  "Nu we toewerken naar twee miljoen glasvezelaansluitingen in Nederland, willen we ons graag aan iedereen voorstellen die ons nog niet kent. Het gaat snel met de glasvezelaanleg in ons land. In de komende vier jaar willen we het aantal aansluitingen hebben verdubbeld. Dat gaat om 25 procent van Nederland", zegt CCO Ludolf Rasterhoff van Delta.

   

  Concurrentie

  Met de nieuwe en eerste landelijke campagne gaat Delta – dat onderdeel van Delta Fiber is – de concurrentie met andere landelijke aanbieders als Ziggo, KPN en T-Mobile aan. Delta Fiber is op dit moment volledig eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Maar als media-autoriteiten akkoord gaan, verkoopt EQT de helft van de aandelen aan het Amerikaanse investeringsbedrijf Stonepeak. Hierdoor krijgt Delta Fiber meer financiële slagkracht om niet alleen zelf meer glasvezelaansluitingen te realiseren, maar ook om zich nog meer als landelijke dienstenaanbieder te profileren.

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeakglasvezeltvtelevisieinternetconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)