Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta gaat als landelijke aanbieder strijd met Ziggo en KPN aan

  Delta gaat zich vanaf nu als landelijke aanbieder van vaste diensten profileren. Eigenaar Delta Fiber begint hiervoor een grootschalige reclamecampagne.
  Jarco Kriek
  9 november 2021
  comments 2
  Delta gaat als landelijke aanbieder strijd met Ziggo en KPN aan

  Het is vandaag voor het eerst dat op landelijke tv- en radiozenders een commercial van Delta te zien of horen is. Met de nieuwe ‘Wij Zijn Delta’-reclamecampagne kiest de aanbieder voor deze nieuwe aanpak nu het bedrijf via een aansluiting in een miljoen woningen en bedrijven de diensten tv en internet kan leveren.

   

  Naar twee miljoen

  "Nu we toewerken naar twee miljoen glasvezelaansluitingen in Nederland, willen we ons graag aan iedereen voorstellen die ons nog niet kent. Het gaat snel met de glasvezelaanleg in ons land. In de komende vier jaar willen we het aantal aansluitingen hebben verdubbeld. Dat gaat om 25 procent van Nederland", zegt CCO Ludolf Rasterhoff van Delta.

   

  Concurrentie

  Met de nieuwe en eerste landelijke campagne gaat Delta – dat onderdeel van Delta Fiber is – de concurrentie met andere landelijke aanbieders als Ziggo, KPN en T-Mobile aan. Delta Fiber is op dit moment volledig eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Maar als media-autoriteiten akkoord gaan, verkoopt EQT de helft van de aandelen aan het Amerikaanse investeringsbedrijf Stonepeak. Hierdoor krijgt Delta Fiber meer financiële slagkracht om niet alleen zelf meer glasvezelaansluitingen te realiseren, maar ook om zich nog meer als landelijke dienstenaanbieder te profileren.

  Delta FiberDeltaCaiwayEQTStonepeakglasvezeltvtelevisieinternetconcurrentieconcurrentiestrijd

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)