Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta wil niets zeggen over Android TV-decoder

  Delta houdt de kaken stijf op elkaar als vragen wordt gesteld over de komst van de nieuwe Android TV-decoder. Totaal TV stelde hierover vragen.
  Jarco Kriek
  22 september 2023
  comments 0
  Delta wil niets zeggen over Android TV-decoder

  Is er op dit moment al een test bezig met de nieuwe Android TV-decoder? Wanneer kunnen Delta-klanten de nieuwe decoder verwachten? Is de nieuwe decoder bij de marktintroductie alleen voor nieuwe klanten beschikbaar? Zomaar een paar vragen die Totaal TV over de nieuwe Android TV-decoder van Delta Fiber stelde. Onlangs werd duidelijk dat fabrikant Amino voor Delta Fiber Nederland een ‘custom made’ decoder had gefabriceerd op basis van het Android TV 12 besturingssysteem. Na KPN gaat naar het nu lijkt Delta de tweede landelijk provider worden met een bruikleendecoder functionerend op Android TV. KPN bracht in januari de TV+ decoder naar het eigen ontvangerportfolio.

   

  Zwijgzaam

  In plaats van Delta-klanten een kleine vooruitblik te geven wat hen te wachten staat, houdt de provider de kaken stijf op elkaar. “We zijn continu bezig met het optimaliseren van onze diensten, waaronder uiteraard ook televisie. Op dit moment heb ik geen nieuws te melden over een nieuwe Android TV-decoder”, aldus woordvoerder Miriam ter Braak. Zij voegt hieraan toe dat als de decoder beschikbaar wordt gesteld de provider hierover gaat communiceren. Uit deze toevoeging kan de conclusie worden getrokken dat Delta op enig moment de overstap naar een Android TV-decoder gaat maken.

   

  Achterstand

  Delta Fiber heeft op tv-gebied een grote achterstand op Ziggo en KPN. Zo biedt Delta op dit moment geen 4K- en UHD-zenders aan. Wel levert Delta als een van de weinige providers in Nederland alle zenders van het basispakket in HD-kwaliteit.

  Delta FiberDeltaCaiwaytvtelevisiedecoderbruikleendecoderAndroid TV

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview