Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta wil niets zeggen over Android TV-decoder

  Delta houdt de kaken stijf op elkaar als vragen wordt gesteld over de komst van de nieuwe Android TV-decoder. Totaal TV stelde hierover vragen.
  Jarco Kriek
  22 september 2023
  comments 0
  Delta wil niets zeggen over Android TV-decoder

  Is er op dit moment al een test bezig met de nieuwe Android TV-decoder? Wanneer kunnen Delta-klanten de nieuwe decoder verwachten? Is de nieuwe decoder bij de marktintroductie alleen voor nieuwe klanten beschikbaar? Zomaar een paar vragen die Totaal TV over de nieuwe Android TV-decoder van Delta Fiber stelde. Onlangs werd duidelijk dat fabrikant Amino voor Delta Fiber Nederland een ‘custom made’ decoder had gefabriceerd op basis van het Android TV 12 besturingssysteem. Na KPN gaat naar het nu lijkt Delta de tweede landelijk provider worden met een bruikleendecoder functionerend op Android TV. KPN bracht in januari de TV+ decoder naar het eigen ontvangerportfolio.

   

  Zwijgzaam

  In plaats van Delta-klanten een kleine vooruitblik te geven wat hen te wachten staat, houdt de provider de kaken stijf op elkaar. “We zijn continu bezig met het optimaliseren van onze diensten, waaronder uiteraard ook televisie. Op dit moment heb ik geen nieuws te melden over een nieuwe Android TV-decoder”, aldus woordvoerder Miriam ter Braak. Zij voegt hieraan toe dat als de decoder beschikbaar wordt gesteld de provider hierover gaat communiceren. Uit deze toevoeging kan de conclusie worden getrokken dat Delta op enig moment de overstap naar een Android TV-decoder gaat maken.

   

  Achterstand

  Delta Fiber heeft op tv-gebied een grote achterstand op Ziggo en KPN. Zo biedt Delta op dit moment geen 4K- en UHD-zenders aan. Wel levert Delta als een van de weinige providers in Nederland alle zenders van het basispakket in HD-kwaliteit.

  Delta FiberDeltaCaiwaytvtelevisiedecoderbruikleendecoderAndroid TV

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)