Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta zet alle ESPN-kanalen open voor klanten

  Delta laat alle klanten de mogelijke ontknoping van de eredivisiecompetitie live volgen door tijdelijk alle ESPN-kanalen open te zetten.
  Jarco Kriek
  5 mei 2023
  comments 2
  Delta zet alle ESPN-kanalen open voor klanten
  Foto ProShots

  Er is een aanzienlijke kans dat Feyenoord op zondag 14 mei landskampioen van Nederland wordt. De voetbalploeg speelt om 16.45 uur in het eigen stadion De Kuip tegen Go Ahead Eagles uit Deventer.

   

  ESPN Compleet

  Delta zet vanaf 11 tot en met 14 mei alle lineaire kanalen van ESPN open voor het volledige klantenbestand. Normaal zijn de kanalen van ESPN alleen zichtbaar voor abonnees met het ESPN Compleet of het 120+ zenders-pakket. Delta biedt ESPN 1 niet aan alle klanten binnen het basispakket, zoals andere providers als Ziggo, KPN en T-Mobile.

  Delta FiberDeltaESPNvoetbaleredivisie

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview