Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Deze films draaien 21 december in je eigen thuisbioscoop

  Zonder abonnement op een streamingdienst als Netflix, Disney+, Videoland of Amazon Prime Video kan je met een lineair tv-abonnement toch naar films kijken.
  Jarco Kriek
  21 december 2020
  comments 0
  Deze films draaien 21 december in je eigen thuisbioscoop

  Distributeurs als Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile leveren in het goedkoopste digitale tv-abonnement tientallen zenders waar zonder extra kosten dagelijks naar een reeks aan films gekeken kan worden. Bij commerciële zenders worden de films echter wel voor reclame onderbroken. Bij films uitgezonden bij publieke omroepen als NPO, VRT en BBC is dit echter niet het geval.

   

  De lineaire filmaanraders voor 21 december:

  • 14.05 uur – The Pink Panther (NPO 2)
  • 14.10 uur – Doctor Zhivago (BBC Two)
  • 20.30 uur – A Dream Of Christmas (RTL 8)
  • 20.30 uur – The Witches (Net5)
  • 21.20 uur – De Libi (NPO 3)
  • 22.20 uur – Paddington (Net5)
  • 22.30 uur – The Mistletoe Promise (RT: 8)
  • 23.00 uur – Our Kind Of Traitor (RTL 7)
  tvtelevisiefilms

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview