Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Deze films draaien 21 december in je eigen thuisbioscoop

  Zonder abonnement op een streamingdienst als Netflix, Disney+, Videoland of Amazon Prime Video kan je met een lineair tv-abonnement toch naar films kijken.
  Jarco Kriek
  21 december 2020
  comments 0
  Deze films draaien 21 december in je eigen thuisbioscoop

  Distributeurs als Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile leveren in het goedkoopste digitale tv-abonnement tientallen zenders waar zonder extra kosten dagelijks naar een reeks aan films gekeken kan worden. Bij commerciële zenders worden de films echter wel voor reclame onderbroken. Bij films uitgezonden bij publieke omroepen als NPO, VRT en BBC is dit echter niet het geval.

   

  De lineaire filmaanraders voor 21 december:

  • 14.05 uur – The Pink Panther (NPO 2)
  • 14.10 uur – Doctor Zhivago (BBC Two)
  • 20.30 uur – A Dream Of Christmas (RTL 8)
  • 20.30 uur – The Witches (Net5)
  • 21.20 uur – De Libi (NPO 3)
  • 22.20 uur – Paddington (Net5)
  • 22.30 uur – The Mistletoe Promise (RT: 8)
  • 23.00 uur – Our Kind Of Traitor (RTL 7)
  tvtelevisiefilms

  Reacties

 1. TV-TIP Aussie Gold Hunters

  Aussie Gold Hunters
  Discovery Channel om 20:30 uur
  Goud, zweet en tranen in het ­nieuwe seizoen van Aussie Gold Hunters. Want met ­goudprijzen op record­hoogte ­nemen de ­goudzoekers in de snikhete en ­uitgestrekte Outback van Australië nog meer risico om de jackpot naar de oppervlakte te schoffelen. Zo ­besluiten The Dust Devils om met een konvooi aan kostbare machines 1200 km het land in te trekken. Maar ligt het goud daar wel te blinken? De Poseidon Crew heeft in ieder geval wel succes.

  TV-TIP Andy & Melisa

  Andy & Melisa
  SBS 6 om 20:30 uur
  Na een kleine flirt met RTL en een paar jaar radiostilte keren Andy en vriendin Melisa – de twee zijn al jaren gescheiden – terug op het oude SBS-nest. En hier blijkt dat er eigenlijk niks veranderd is. Al ligt de oud-voetballer niet meer dagen gestrekt op de bank. Er is tv-werk, een YouTube-kanaal en er moet ook geklust worden in hun nieuwe stek aan de Costa de Sol, dat gereedgemaakt moet worden voor de verhuur.

  Interview